magda1104 19.04.07, 18:13 Wtam Czy ktoś może mi podac namiary na jakieś "zwierzęce" laboratorium w Gdańsku/ To na kaprów podobno już nieczynne... pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: Laboratorium weterynaryjne 19.04.07, 19:15 Szpital Weterynaryjny Krzemińskiego - lek. wet. Marcin Krzemiński, lek. wet. Daria Malocha, lek. wet. Michał Szopa 80-769 Gdańsk, ul. Łąkowa 35/38, tel. 301 39 09 (umawianie wizyt); Czynny od powiedziałku do piątku w godzinach 8.00 - 19.00, w sobotę 9.00 - 16.00. Szczepienia, leczenie, intensywna terapia, hospitalizacja, badania laboratoryjne, RTG, akupunktura, kąpanie, hotelowanie - psy, koty, ptaki, zwierzęta egzotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eee Re: Laboratorium weterynaryjne IP: *.gdynia.mm.pl 20.04.07, 00:25 osobiście odradzam szpital na Łąkowej, wyposażenie mają świtne to fakt, ale obsługa mi się nie podoba a poza tym bardzo drogo. Jeśli chodzi o laboratorium to na Kartuskiej w Gdańsku jak też w każdym innej dużej lecznicy w trójmieście (nie tylko na Łąkowej) Odpowiedz Link Zgłoś
jurark Re: Laboratorium weterynaryjne 20.04.07, 07:39 Nie wiem jakie badanie chcesz wykonać. W Gdyni obok szpitala redłowskiego jest ogólnodobowe laboratorium, obowiązuje skierowanie od weterynarza i odpowiednio przez niego zabezpieczony materiał do zbadania. Więc może i w Gdańsku tak jest? magda1104 napisała: > Wtam > Czy ktoś może mi podac namiary na jakieś "zwierzęce" laboratorium w Gdańsku/ > To na kaprów podobno już nieczynne... > > pozdrawiam > aga Odpowiedz Link Zgłoś