gatta33 15.07.10, 09:46 Dziewczyny, która maść jest lepsza, Purelan czy Maltan? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malagwiazdka78 Re: Purelan czy Maltan? 15.07.10, 09:55 Ja stosowałam Maltan-jest skuteczny, ładnie goi podrażnienia, nawilża i zmiękcza skórę. Dla mnie rewelacyjny, polecam:) Dobrze też czasem powietrzyć piersi-no i ja nie myłam żadnym mydłem, bo to wysusza-a po karmieniu najlepiej jeszcze posmarować kropelką pokarmu i poczekać aż wyschnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.jar Re: Purelan czy Maltan? 15.07.10, 12:23 Ja używałam Purelan. Córka już w pierwszej dobie rozkrwawiła mi brodawki, przez około tydzień smarowałam bepanthenem, nie pomógł, z dnia na dzień było jeszcze gorzej, przeszukałam wszystkie możliwe fora i zakupiłam purelan, z godziny na godzinę widziałam róznicę a w ciągu kilku dni wygoiłam całkowicie brodawki. Maści maltan nie używałam. Córce jeszcze później zdarzało się dokonać "szkód" ale purelan szybko pomagał. Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Purelan czy Maltan? 15.07.10, 13:17 A u mnie było na odwrót. Purelan nie pomógł, Bepanthen owszem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaporazpierwszy Re: Purelan czy Maltan? 15.07.10, 23:24 Ja też używałam bepanthenu:) Super do wszystkiego. I dla dziecka i dla mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Purelan czy Maltan? IP: 159.220.75.* 23.05.14, 13:31 sprwdz: olx.pl/oferta/medela-purelan-masc-na-obolale-brodawki-nowy-37g-duzy-gdynia-CID88-ID5Z2HR.html nie mialam okazji uzyc - nie karmilam :-( Odpowiedz Link Zgłoś