stefaninka 31.08.10, 06:28 Mój syn( 2 miesiace) zaczyna przesypiac noce. Budzi sie po 5. Ostanie jedzenie 21. Moje piersi po takim czasie sa twarde jak skały. Jak sobie radzic> Czy to sie unormuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jul-kaa Re: Przespane noce a piersi 31.08.10, 08:12 Moje były nie tylko twarde, ale także zalewające - budziłam się w mokrym łóżku. Moja rada - odciągać tuż przed pójściem spać (u mnie koło północy) odrobinę - do uczucia ulgi. Nie więcej! Unormowało się, choć wtedy syn się zaczął z powrotem budzić w nocy, hehehe Dziś jednak noc przespana, piersi trochę nabrzmiałe, ale bez przesady. Mały ma 5 m-cy. Odpowiedz Link Zgłoś
onunka Re: Przespane noce a piersi 31.08.10, 08:40 U mnie identycznie jak u jul-kaa. Najpierw spał ale tuz po 3mcu mu sie odwidziało:(i już nie ma problemu z bolącymi piersiami. A jak tak dłużej ci sie uda pospac w nocy to laktacja sie ustabilizuje i nie bedzie nawałów,ja zawsze pod prysznicem odciągałam troszke mleczka zeby mi w nocy nie przeszkadzały własne piersi:).Póki co ciesz sie z promocji na spanie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefaninka Re: Przespane noce a piersi 31.08.10, 08:55 Dzieki kobiety. Ja to licze na bardzo częste takie niespodzianki ze strony mojego synka :D Odpowiedz Link Zgłoś