26.12.13, 20:14
...a jak to jest z grzybami w diecie matki karmiącej? Wiadomo - są ciężkostrawne, ale czy mogą działać w sposób alergizujący. Święta już za nami, na wszelki wypadek nie zjadłam grzybowo-kapuścianych smakołyków, więc do jedzenia niewiele potraw mi zostało:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Lulu Re: Grzyby IP: *.internetia.net.pl 26.12.13, 20:56
      Ja wcinałam grzyby. Zero reakcji. Ale ja w ogóle nie przestrzegam żadnej diety. Na taki luz mogę sobie pozwolić tylko dlatego, że to już mój drugi ssak. Przy pierwszym bałam się nawet usmażyć schabowego. Pozdrawiam.
      • Gość: Olka Re: Grzyby IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.13, 22:16
        Ja też jsdlam i grzyby i kapuchę i żadnych reakcji :)
    • giba116 Re: Grzyby 26.12.13, 23:05
      Jadlam i to duuuzo:-)
      Kiedyś zakładałam wątek nt grzybów przy kp.
      Spotkałam się z opinia, że w grzybach szkodzić może chityna, która nie jest trawiona przez człowieka. Ale ona nie przenika do mleka. Dziewczyny potwierdziły. Moje dziecko zresztą też:-) zmian w zachowaniu brak.
      • ollena Re: Grzyby 27.12.13, 21:17
        To chyba spróbuję po cichu (bo otoczenie odsądzi od czci i wiary). Kapustę przetestowałam w święta i nic się nie działo, choć wcześniej miałam inne wrażenie.
    • podkocem Re: Grzyby 28.12.13, 17:09
      ja nie jadłam, ale miałam inną schizę - co się stanie gdy trafi mi się muchomor?
    • ti-ri Re: Grzyby 29.12.13, 16:28
      Ja nie jadłam bo starsza po zupie grzybowej miała mega bóle brzucha jedyne jakie wogóle miała stąd wniosek ze to od grzybów. Teraz z młodsza unikam może bez sensu bo każde dziecko inne i młodsza cierpiała wczoraj wydaje mi sie ze po torcie orzechowym. Dałam bobotic wypuściła z siebie mega gazy i dobry humor powrócił momentalnie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka