glinka0 16.05.14, 17:27 Jaki bidon ze słomką polecacie? Taki żeby nie przeciekał i uchwyty miał zamontowane na sztywno :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: Bidon ze słomką IP: 46.22.169.* 16.05.14, 20:36 Polecam z tommee tippee. Jedyny minus to nie można dokupić słomki na wymianę a te się trudno czyści.teraz kupiłam bidon sportowy nuby z miękka słomka i cholewka nie jest to bidon. Nie na tam żadnej słOmki. Nie polecam bo język układa się tak samo jak w kubkach niekapkach, przynajmniej jak ja próbuje pić. Bidon nie cieknie. Moge odsprzedać. Chce ktoś? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mad_die Re: Bidon ze słomką 17.05.14, 21:49 A Ja właśnie bym Nuby polecała, ale bidon ze słomką, o taki: słomkę można dokupić, jak również szczoteczkę do czyszczenia tejże Nawet dziecko 8-9mscy sobie z nim radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mad_die Re: Bidon ze słomką 17.05.14, 21:50 to jest ten bidon pstryczek ze słomką Odpowiedz Link Zgłoś
amel.ina Re: Bidon ze słomką 22.06.14, 19:05 Ja jestem zachwycona tymi z firmy skip hop www.kinderland24.com.pl/skiphop-bidon-zoo-pies.html dokładnie takie. Są naprawdę świetne i te wzory, sama nie mogłam się zdecydowac wszystkie takie ładne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martita Re: Bidon ze słomką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.14, 12:22 Te bidony są genialne. Skip Hop wymiata. Mam 3letniego synka, który ukochał sobie ten bidon. Mamy niebieski z sówką. Jestem juz "starą babą" ale sama chciałabym taki mieć. ;) Odpowiedz Link Zgłoś