Dodaj do ulubionych

Chlorek metylonikotynamidu a kp

13.11.14, 13:34
Chlorek 1-metylonikotynamidu w składzie szamponu dermena na wypadanie wlosow - czy mogę przy kp go używać? Ktoś wie, ktoś stosował?
Obserwuj wątek
    • Gość: maddie Re: Chlorek metylonikotynamidu a kp IP: *.cm-7-4c.dynamic.ziggo.nl 13.11.14, 14:35
      A bedziesz go jadla? Jak.nie to stosuj. Sam szampon malo da, zel tez stosuj. I plucz wlosy i masuj skore glowy skrzypem polnym na zmiane z pokrzywa i sokiem z czarnej rzepy.
      • nothing.at.all Re: Chlorek metylonikotynamidu a kp 13.11.14, 15:52
        Dziękuję:)
      • Gość: mamamarcela Re: Chlorek metylonikotynamidu a kp IP: *.polsystem.net.pl 13.11.14, 19:03
        Ooo boszee! Przy takiej ilosci rzeczy do robienia to ja chyba wolalabym wyłysiec :P
        • nothing.at.all Re: Chlorek metylonikotynamidu a kp 13.11.14, 21:04
          Mi powoli to grozi wiec szukam pomocy.. mam nadzieje ze ten szampon i żel pomogą. Już się z pokrzywa przemogłam.
        • mad_die Re: Chlorek metylonikotynamidu a kp 13.11.14, 21:47
          Kwestia wyboru ;)
          Myć włosy i tak się myje - czynność to raczej codzienna, no może co drugi dzień wykonywana.
          Żel wciera się wieczorem najlepiej (bo rano się włosy kleją strasznie...) - zajmuje to tyle co umycie twarzy.
          Płukanki można zamienne z żelem stosować - tu troszkę dłużej zejdzie, bo wcześniej trzeba sobie tę pokrzywę/skrzyp zaparzyć. No ale samo wcieranie zajmuje niewiele czasu.
          Także jeśli policzyć, to dziennie to będzie może 10 minut?
    • malwina.okrzesik Re: Chlorek metylonikotynamidu a kp 13.11.14, 22:15
      może być

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka