aklekiel 11.02.05, 13:42 czy karmiąc piersią mogę przyjmować tabletki NEOANGIN do ssania? wczoraj bolało mnie gardło i zażyłam jedną, a dziś mam wyrzuty sumienia... czy mogłam zaszkodzić maluszkowi. Mój synek ma 2 miesiące. Pozdrawiam . Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: NEOANGIN do ssania 11.02.05, 13:45 nie znam odpowiedzi na twoje pytanie, nierstety. Czytalas ulotke? Nawet jesli nie wolno go przylmowac podczas karmienia piersia, to jedna tabletka dziecka nie otrujesz. Nie ma sie co stresowac. Odpowiedz Link Zgłoś
jagandra Re: NEOANGIN do ssania 13.02.05, 15:40 Mi ginekolog pozwolił brać Neoangin, jak byłam w ciąży, więc tym bardziej brałam go i później. Nie zaszkodził córeczce. A jest alergiczką i np. na syrop Eurespal (zalecany dla dzieci) zareagowała wysypką. Ssij spokojnie. Polecam też Oscillococinum - lek homeopatyczny na stany grypowe. Przy gorączce możesz brać leki na paracetamolu (Apap, Panadol, Codipar), mam nadzieję, że nie będziesz musiała :) Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
aklekiel Re: NEOANGIN do ssania 13.02.05, 18:30 dziekuje, bardzo mnie uspokoiłyscie. jestem zdrowa, na szczescie choróbsko nie rozprzestrzeniło sie. pozdrawiam. ania Odpowiedz Link Zgłoś