emilekx 23.04.05, 15:14 Jak wygląda Wasze mleko? Chodzi mi o konsystencję. Moje jest wodniste i babcie stwierdziły,że coś z nim nie tak, ponieważ powinno mieć bardziej konsystencję "ulepku". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakw Re: wygląd mleka 23.04.05, 18:40 Nie przejmuj się babciami, ulepkiem niech się same karmią. Na początku karmienia mleko jest bardziej do picia, a potem bardziej do jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewabart Re: wygląd mleka 24.04.05, 20:21 witam, troche sie usmialam tym ulepkiem, u mnie ciocia bez ogladania oczywiscie stwierdzila ze mam pewnie tluste, ja nie wiem ale mam wrazenie ze kiedys to zupelnie inaczej dzieci wychowywali i najlepiej jest teraz tylko kazdemu radzic, ja mam zreszta tak czesto, bo moja mama pilnuje mojego synka, i codziennie cos slyszalam - a to musze isc konieczine do chirurga bo jest cos nie tak z jego siusiorkiem, a to jest chudy bo ja go tylko na wodzie trzymam tzn na moim mleku, itp. nie przejmuj sie, mleko dostosowuje sie do potrzeb maluch i do wieku w jakim go karmisz, zawsze jest dobre dla niego Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasienki1 Re: wygląd mleka 24.04.05, 21:14 Hej fajnie coś takiego czytać bo u mnie też mama twierdzi, że mam tłusty pokarm bo dzidzia grubiutka. Zawsze rozbawiają mnie takie stwierdzenia, bo mleko matki jest zawsze dostosowane do potrzeb dziecka. Na początku mleko jest wodniste i prawoe przezroczyste, a później gęstsze i białe. Odpowiedz Link Zgłoś