nulasek 23.12.05, 20:59 PO WPROWADZENIU SZTUCZNEGO POKARMU MÓJ SYNEK NIE MOŻE PRZEZ KILKA DNI ZROBIĆ KUPY (CZY ZNACIE JAKIEŚ SPRAWDZONE METODY) POZDRAWIAM SYLWIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lamborgini1 Re: PROBLEMY Z KUPĄ 24.12.05, 14:14 Moja coreczka ma podobnie.Od tygodnia wprowadzilam karmienie mieszana(za kazdym razem cycus i butla) i najpierw 1 raz dziennie kupka,a wczoraj i dzis jeszcze nic:( Do tej pory kupka byla prawie w kazdej pieluszsce.Zapytalam o to doktora Albrechta na forum o karmieniu butelka,ale odpowiedzial mi,ze to normalne- podobno m.in.wlasnie na tym polega roznica miedzy karmieniem piersia i butla.A jesli chodzi o sposoby,to z wypowiedzi na forum wynika,ze jezeli dziecko dobrze sie czuje,to mozna poczekac kilka dni i nic nie robic.Potem chyba nie pozostaje nic innego jak czopek albo wizyta u lekarza.Ja na razie sie nie martwie.Poczekam troche.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gunia6 Re: PROBLEMY Z KUPĄ 24.12.05, 15:23 Nie wiem czy pomoże, ale mojej córeczce jak narazie zawsze pomagał rumianek, prawie od razu robiła kupkę, tylko że moja jest jeszcze tylko na cycu. Ale jeśli dziecko się dobrze czuje to nie ma co sie narazie zamartwiac. Odpowiedz Link Zgłoś