beatusia27 27.05.06, 20:23 Jaką wybrać najlepszą antykoncepcje aby za szybko znów nie stac sie mamusią? Co polecacie i co może stosowac mama karmiąca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gruba_dynia Re: antykoncepcja po ciąży 27.05.06, 20:28 W szkole rodzenia polecano nam tabletki cerazette. Odpowiedz Link Zgłoś
betulinka Re: antykoncepcja po ciąży 27.05.06, 21:37 Cerazette sa prawdopodobnie jedynymi tabletkami antykoncepcyjnymi na rynku ktore mozna stosowac podczas karmienia piersia. Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: antykoncepcja po ciąży 27.05.06, 22:51 Ja stosuję NPR w wersji po porodzie uzupełnione o LAM. Z dużą satysfakcją i bez skutków ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia55 Re: antykoncepcja po ciąży 28.05.06, 10:07 ja stosuje Cerazette i jestem bardzo zadowolona, zero skutków ubocznych, zero wplywu na karmienie.polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
k.wita Re: antykoncepcja po ciąży 28.05.06, 10:11 Mi gin odradzil te tabletki, z tego powodu, ze mimo, iz maja minimalna dawke hormonow jednak je zawieraja i nie sa znanie skutki ich dziala na dziecko na przestrzeni np 15 lat... Wiec ja po pierwszym dziecku wybralam wkladke, i teraz pewno tez sie zdecyduje na to samo. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś