edek181 09.06.06, 15:10 karmie piersią a chciałabym chodzić na solarium i nie wiem czy można.Czy nie zaszkodzi to pokarmowi albo też mojej niuni? Proszę o rade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrysia55 Re: Do pani Moniki-karmienie a solarium 09.06.06, 15:37 Nie jestem wprawdzie Pania Moniką:-) ale ja chodze juz od dawna.Wszystko tylko w granicach rozsądku-rzecz jasna! Odpowiedz Link Zgłoś
edek181 Re: Do pani Moniki-karmienie a solarium 09.06.06, 15:47 i nic się nie dzieje z pokarmem???słyszałam tyle opini na ten temat ze szok dlatego pytam bo się troche boje żeby nie zaszkodzic mojej dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Do pani Moniki-karmienie a solarium 09.06.06, 16:05 A w słoneczny dzien deptakiem w centrum miasta przeszłabys w sukience z głebokiem dekoltem, czy też byś się bała o mleko ? :) Nie bój się, tylko idx się poopalać, mleku nic nie będzie. Chyba że masz skłonności do przebarwien, to ostrożnie na pcozątek, podczas karmienia jest troche inna rownowaga hormonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
edek181 Re: Do pani Moniki-karmienie a solarium 09.06.06, 16:25 chyba nie ma co porównywać słonecznego dnia do solarium?Chodzi mi głównie o promieniowanie z lamp na solarium bo czytałam wiele razy że robią się zastoje itp Odpowiedz Link Zgłoś
bondyrka Re: Do pani Moniki-karmienie a solarium 09.06.06, 17:47 Nic sie nie martw ja jestem 2 miesiace po porodzie i od miesiaca chodze 2 razy w tygodniu,nic a nic sie nie dzieje,malemu nigdy nic nie bylo i pije tak samo mleczko jak przedtem,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edek181 Re: Do pani Moniki-karmienie a solarium 10.06.06, 22:12 a czy moze nie dostałyście po opalaniu w solarium zastoju w piersi czy tak zwanych kamieni???? Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: Do pani Moniki-karmienie a solarium 10.06.06, 22:55 edek, nie kombinuj. Pani monika wiele razy pisałała że mozna. Skorzystaj z wyszukiwarki na forum. Podaje słowo kluczowe: solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
milou74 Re: Do pani Moniki-karmienie a solarium 11.06.06, 16:37 Spokojnie, ja też chodziłam. Podobno trzeba same brodawki ochraniać, ale ja tego nie robiłam, i żyję, i karmie dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: Do pani Moniki-karmienie a solarium 12.06.06, 12:18 nic nie trzeba ochraniac. -- z góry dziękuję, a dowody wdzięczności zostawiam na parapecie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_staszewska Re: Do pani Moniki-karmienie a solarium 12.06.06, 14:35 Solarium nie ma żadnego wpływu na mleko, nie powoduje ani zastojów, ani zatorów czy zapalenia piersi, bo nijak się ma do karmienia.. pozdrawiam :) monika staszewska Odpowiedz Link Zgłoś