Dodaj do ulubionych

HOMEOPATIA NA POKARM

IP: *.* 24.03.02, 22:19
Chciałam się dowiedzieć jak nazywają się granulki homeopatyczne na wydzielanie pokarmu? Może któraś z Was wie? I czy to działa?Może są inne leki wspomagające laktację,bo na mnie nic już nie działa :( a tak bardzo chciałabym jaszcze karmić Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: Hermiona Re: HOMEOPATIA NA POKARM IP: *.* 24.03.02, 22:29
      Chyba powinnaś zapytać lekarza homeopaty i on Ci poradzi, jak je brać. Ja brałam granulki działające odwrotnie, kiedy kończyłam karmienie i trwało to ok. 3 tygodni, ale pomogły mi, więc myślę, że te na laktację też będą skuteczne. Grunt to się nie denerwować.
    • Gość: grabofon Re: HOMEOPATIA NA POKARM IP: *.* 25.03.02, 09:30
      Na forum Ciąża i poród pojawił się własnie wątek o homeopatii i dziewczyny polecają na laktację Ricinus Communis 5 CH 2xdziennie.Życzę powodzenia i duuuuuuuuuuuuużo mleczka:hello: Becia
    • Gość: Monika_M Re: HOMEOPATIA NA POKARM IP: *.* 26.03.02, 13:00
      CZeść Miśko!Ja po porodzie miałam bardzo mało pokarmu i moja znajoma homeopatka poleciła mi takie granulki LAC CANNINIUM, miałam to brać przez trzy dni, dwa razy dziennie. Powiedziała mi, że po tynm powinnam zalac sie mlekiem. Chyba pomogło bo Julka ma prawie 7 miesięcy i nadal karmię. i nie zamierzam prędko przestać!!!!
      • Gość: syl_mik Re: HOMEOPATIA NA POKARM IP: *.* 28.03.02, 10:53
        Zdecydowanie polecam Ricinus Communis 5 CH 3 x dziennie po 5 granulek. Brałam je i pomogły bardzo. Zaleciła mi je homeopatka mojego synka. Tylko pamiętak, aby było to 5 CH bo 30 CH działa odwrotnie, hamuje laktację.Pozdrowionka,Sylwia
      • Gość: magusia Re: HOMEOPATIA NA POKARM IP: *.* 18.04.02, 22:00
        Moniko!Proszę podaj stężenie Lac Canninum i ilość granulek w jednej dawce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka