Gość: Asia_G IP: *.* 23.07.02, 14:48 Witam CZy któraś z Mam stosowała RICINUS COMMUNIS 5 Ch w celu zwiekszenia laktacji ???Jeśli tak to Proszę o napisanie z jakim skutkiem ???i perzez jak długo ???pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magusia Re: Czy ktoś stosował RICINUS COMMUNIS 5 Ch??? IP: *.* 23.07.02, 21:44 Witaj na drodze homeopatycznej laktacji! Ogólna zasada stosowania jest następująca:przez 2 tyg 3 razy dziennie po 5 gr, dalej 2 razy dziennie 5 gran., Dawkę tą możesz przyjmować nawet 3 m-ce. Zapobiegawczo mozna przyjmowac raz w tygodniu 1 dawkę. Jeśli chodzi o mnie efekty były na duży plus ale musisz równocześnie zadbać trochę o wypoczynek, napoje i częste karmienie.Działania ubocznego nie doświadczyłam ( choć trochę przedłużyłam czas przyjmowania.)Ps raczej nie licz na objawy nawału pokarmu ale mleczka jest na prawdę więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaks RICINUS COMMUNIS 5 CH, jaki producent? IP: *.* 25.07.02, 20:02 Witam, dajcie mi jakiś namiar. Pytałam o ten środek w kilku aptekach, to robią wielkie oczy.Pozdrawiam Asiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magusia Re: RICINUS COMMUNIS 5 CH, jaki producent? IP: *.* 25.07.02, 20:53 Firma boiron ( czyt buaro)dostępne w każdej aptece ale na zamówienie. Jeśli farmaceuci robią wielkie oczy to dodaj żeby zadzwonili do hurtowni Farmacol. Cena jednej fiolki ok 4,5 zł. Starcza na tydzień.Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota_zielinska Re: RICINUS COMMUNIS 5 CH, jaki producent? IP: *.* 25.07.02, 20:54 Cześć Asiu,Skończyłam karmić jakies półtora roku temu ale wydaje mi się że producentem jest BOIRON.PowodzeniaDorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna_Cina Re: RICINUS COMMUNIS 5 CH, jaki producent? IP: *.* 29.07.02, 22:41 Czesc,To jest lek homeopatyczny i latwo go kupic w aptece homeopatycznej. Jesli jestes z Warszawy, to taka apteka jest na ulicy Smoczej, rog z ulica Mila.Just Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_js Re: Czy ktoś stosował RICINUS COMMUNIS 5 Ch??? IP: *.* 30.07.02, 10:34 Witaj!Ja jestem w trakcie ...Jestem z Gdanska i sa wielkie problemy z kupieniem tego leku. Do ubieglej soboty stosowalam RICINUS COMMUNIS 5 Ch ale ostatnio w aptece sprzedali (mojemu mezowi) RICINUS XXX 5 C - ma to byc to samo - tylko jest produkowane w Polsce , jest tego duzo wiecej, globulki sa mniejsze (ponoc przez mniejsza ilosc glukozy) ale mam stosowac tak samo. No i teraz jakie sa efekty. KIEPSKIE ale moze dlatego, ze:aktualnie mam nerwowy czas i maly zabkuje (4,5 mies) - no i czasami nie chce ssac. A skad wiem, ze kiepsko jest z mlekiem - kiedys nad ranem musialam sciagac mleko a teraz nie. Dodatkowo maluszek sie denerwuje przy jedzeniu - no i mi sie wydaje, ze to przez brak pokarmu.Mam nadzieje, ze jestem jedyna na ktora ricinus nie dziala i Tobie pomoze. POZDRAWIAM Agnieszkaps ALe jesli zaczynasz karmic - to zglas sie do poradni laktacyjnej - mi BARDZO POMOGLI a mialam wielkie klopoty. W razie czego mam tel do pani z Gdanska Odpowiedz Link Zgłoś