Dodaj do ulubionych

" gazowane" mleko

IP: *.* 02.09.02, 05:15
Mam takie niezbyt delikatne pytanie: bardzo mecza mnie gazy, mimo ze moja dieta jest juz bardzo okrojona i prawde mowiac nie wiem skad sie to bierze.Czy jesli karmie piersia i mam takie dolegliwosci to moje mleko tez jest "gazowane"?Jak moge bezpiecznie sie tego pozbyc, synek ma dopiero 6 tygodni i bardzo wrazliwy brzuszek,wolalabym go od tego uchronic. Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: agniesia1 Re: " gazowane" mleko IP: *.* 02.09.02, 09:31
      a może to właśnie przez to że twoja dieta jest bardzo okrojona to masz te gazy .czasami niektóre produkty tak działają np. w połączeniu z innymi. Musisz sobie przeanalizować co jesz i z czym bo czasami takie nic niejedzenie też powoduje gazy. A co do mleka to może faktycznie ono być troszkę podgazowane bo przecież jak normalnie się coś zję wzdymającego to na maluszka przecież też przechodzi.
    • Gość: emama Re: " gazowane" mleko IP: *.* 05.09.02, 09:54
      Też miałam problem tego typu, do tego moja córeczka miała ostre kolki, na które nic nie pomagało. Spróbuj pić kompot ze świeżych czarnych jagód(1/3 kubka jagód zalej wrzącą wodą i posłodź). Stary dobry sposób mojej Mamy i Babci, ja przestałam mieć gazy i zaparcia, a mojej małej przeszły kolki. Pozdrawiam. Asik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka