Dodaj do ulubionych

lekarstwa dla karmiącej

IP: *.* 26.12.02, 18:27
Może by tak stworzyć doraźną listę leków bezpiecznych dla karrmiących? Ja mam często problemy z worreczkiem żółciowym i za każdym razem cierpię profilaktycznie, bo nie wiem, co wolno i nikt nie wie co wolnno. Czy wolno zioła? Niektórzy mówią, że nie wszystkie (ponoć dziurawiec NIE, a mięty nie za dużo), czy wolno raphaholin i sylimarol, czy nie, przecież to ziołowe...
Obserwuj wątek
    • Gość: Megann_ Re: lekarstwa dla karmiącej IP: *.* 27.12.02, 16:10
      To ja proponuję zacząć od homeopatyków!!Są bezpieczne, żadnych przeciwskazań, żadnych skutków ubocznych. Można znależć odpowiedni kompleks na chyba każde schorzenie. Ja stosuję kompleksy firmy Dagomed, ostatnio bardzo skutecznie pozbywam się wszelkich przeziębień i początków grypy. Ważne jest żeby zacząć zażywać preparat jak dopiero choróbsko "łapie" - wtedy jest najskuteczniejszy.Ich jedyną wadą jaką znam jest to że nie wszyscy na nie "idą". Ale przynajmniej można bezpiecznie spróbować :grin:
      • Gość: AsiaK Re: lekarstwa dla karmiącej IP: *.* 29.12.02, 21:11
        Megann! Czy możesz podać konkretne nazwy leków? Właśnie złapało mnie przeziębienie i nie wiem za bardzo co brać. Miałam w domu Gripp Heel i Homeovox i to biorę. Najbardziej dokucza mi katar :( Wdzięczna będę za odpowiedź. Asia
        • Gość: Megann_ Re: lekarstwa dla karmiącej IP: *.* 29.12.02, 23:58
          Polecam kompleksy Dagomedu 1 na grypę, 3 na katar, a do psikania Euphorbium compositum S.Nie daj sie choróbsku :hello:
      • Gość: MelaBlonda Re: lekarstwa dla karmiącej IP: *.* 29.12.02, 22:01
        Z homeopatią jestem za pan brat (też Dagomed sobie aplikuję: na grypę nr 1 i na katar nr 3), ale tu chodziło mi o coś co szybko uwolni mnie od ogłupiającego bólu woreczka żółciowego. Niestety homeopatia (chyba) w takich wypadkach nie pomaga...
    • Gość: Elik Re: lekarstwa dla karmiącej IP: *.* 30.12.02, 09:38
      Pomaga, pomaga tylko trzeba się zwrócić do lekarza homeopaty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka