aagg3 15.03.07, 11:15 Kiedy i czy wogóle mozna farbować włosy karmiąc piersią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veronica3d Re: Farbowanie włosów a karmienie 15.03.07, 11:19 farbowac ne ciemne kolory mozna natomiast nie polecam rozjasninia i farbowania na blond bo grozi to ubytkiem naprawde duzej ilosci wlosow:)ja sama do tej pory bylam platynowa blondyna,a po porodzie za namowa fryzjerki powrocilam do prawie naturalnego koloru (jasny braz). Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: Farbowanie włosów a karmienie 15.03.07, 11:44 Z tego wiem jak najbardziej mozna farbować. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzula3 Re: Farbowanie włosów a karmienie 15.03.07, 12:14 Ja bede robic jutro balejage, braz z blondem. Dam cynk jak wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Farbowanie włosów a karmienie 15.03.07, 12:00 ja farbowalam nawet nie przyszlo mi do glowy ze nie mozna, teraz ju zpo fakcie Odpowiedz Link Zgłoś
zobrien Re: Farbowanie włosów a karmienie 15.03.07, 12:17 Jasne, ze mozna, ale jesli rozjasniasz, to farba moze nie zlapac tak, jak normalnie. Wina hormonow. Odpowiedz Link Zgłoś
mama26 do Veronica 15.03.07, 13:14 a czemu akurat rozjasniac nie mozna ? zawsze myslalam ze nie ma zadnych przeciwskazan do farbowania ale po tym co powiedzialas to sie zastanawiam ze cos w tym jest, poniewaz trzy dni temu rozjasnialam wlosy farba w domu i dzis zauwazylam ze wlosy wychodza w jakis dziwnych ilosciach hm przypisywalam to wlasnie hormonom i stabilizacji organizmu a tu.... Odpowiedz Link Zgłoś