moofka Re: Kremy,żele wyszczuplające dla mam karmiących- 18.04.07, 11:13 pewnie takie same jak dla innych mam? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Kremy,żele wyszczuplające dla mam karmiących- 18.04.07, 13:54 pewnie takie same jak dla innych mam? i wszytskich innych kobiet:P Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: Kremy,żele wyszczuplające dla mam karmiących- 18.04.07, 13:25 najlepiej zapytaj w aptece ja sobie kupilam avon anew kosztuje 74.90 jutro mam odebrac .dzis mija 2 mies od porodu ale prawie juz nie karmie czasem raz w nocy wiec moze zapytaj w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Kremy,żele wyszczuplające dla mam karmiących- 18.04.07, 14:10 ZADNE. to nie dziala, to naciagactwo, na jakiej zasadzie niby dziala, jaki jest skladnik aktywny i co robi. To wyciaganie pieniedzy z kieszeni, tak samo jak wszystkie "cudowne" kremy na celulitis itd. gdyby one pomagaly i bylo to takie latwe, posmarowac i juz, to nie byloby otylych kobiet. Chcesz schudnac, zacznij cwiczyc, zdrowo sie odzywiac, jak karmisz to to najlepszy sposob na zrzucenie wagi, pod warunkiem, ze odzywiasz sie zdrowo, bez przegryzek, podjadania, slodyczy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
renia31 Re: Kremy,żele wyszczuplające dla mam karmiących- 18.04.07, 21:50 nie zgadzam sie z opinią przedmówczyni. Działają chyba że sie kupuje jakies tanie badziewie typu bilenda. Ja używałam avonu Cellu - Sculpt( anti-cellulite body sculpting treatment) i efekty super. Nie dość że w obwodach zeszło mi po 3 cm to jeszcze skóra super się wygładziła i troche wyjasniały rozstępy. Polecam bardzo- ja stosowałam 2 tuby jakies koło 2 miesięcy. Jednak nie polecam kupować na allegro bo są podróby za około22zł. Kupiłam ostatnio i niestety nie jest taki jak od konsultantki. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Kremy,żele wyszczuplające dla mam karmiących- 18.04.07, 21:58 Renia, mam ten sam krem i jedyny widoczny efekt to dładsza skóra na udach i nic więcej. Jak codziennie poświęcisz tyle minut na masowanie sobie ud czy bioder [ten krem trzeba wmasowywać kilka minut w miejsca które chce się odchudzić i to dwa razy dziennie] to i bez kremu skóra będzie bardziej jędrna i nieco tłuszczyku ubędzie. Te specyfiki to wyciąganie pieniędzy od naiwnych którzy myślą, że bez wyrzeczeń łatwo schudną [ja niestety też byłam taka naiwna]. Odpowiedz Link Zgłoś
renia31 Re: figurt 19.04.07, 21:56 Ja nie masuje az tyle- po prostu tylko wcieram i tyle. A do takich specyfików też podchodze sceptycznie no ale spróbowałam bo raz kiedyś trzeba i jestem naprawde zadowolona z tym że u mnie nie kończy sie tylko na kremiku- ja dodatkowo jeszcze cwiczę a czasem ten kremik owijam folią tzn siebie po smarowanku i siedzę tak godzinkę. U mnie efekty sa duże ale może nie na wszystkich tak działa. Fakt ostatnio kupiłam na allegro i okazał sie totalna podróbą więc wolę zapłacić więcej i u konsultantki kupić. Mam troche jeszcze do zrzucenia i chce sie wspomóc dodatkowo tym kremikiem. Mam nadzieję że pomoże tak jak po pierwszej ciąży. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna33 Re: Kremy,żele wyszczuplające dla mam karmiących- 18.04.07, 22:28 bardzo dobry jest krem balsam loreal perfekt slim kosztuje ok.38 zł.jest naprawde suuuper niedość że skóra gładka to widoczne wyszczuplenie co najmniej 3cm.polecam stosuje go już drugi miesiąć. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Kremy,żele wyszczuplające dla mam karmiących- 18.04.07, 22:48 Na większości tych kremów napisano, że nie nadają się dla kobiet karmiących. Odpowiedz Link Zgłoś
idalcia Re: Kremy,żele wyszczuplające dla mam karmiących- 16.05.07, 09:56 A czy któraś z Was próbowała już może budyniu wyszczuplająco-modelujacy do ciała z LipoReductoremC.L.A z firmy Dax Cosmetics? Kosztuje ok. 22 zł i nieźle brzmi:) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia1144 Re: Kremy,żele wyszczuplające dla mam karmiących- 16.05.07, 14:12 Jest świetny budyń z firmy Dax, zobacz poniżej:) Odpowiedz Link Zgłoś