kumakk na Siemiradzkiego. 07.05.07, 20:53 Tam jest sklep z dzieciecymi ubraniami, komis i wlasnie wypozyczalnia. Ja mam od nich pozyczony Tufi Spectra i bardziej mi sie sprawdza niz moja Medela, ktora zajezdzilam po 8 miesiacach. Mniej bola piersi, bo lejek jest ciut dluzszy i szerszy. Przy dluzszym wypozyczeniu wytargowalam znizke :) Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Lactina Medeli 07.05.07, 21:41 a możesz dokładniej? jaka spectra - 2 czy 3 ? pytam tak z ciekawosci. bo chyba Spectra2 ma byc równoważna do Lactiny Medeli - czyli z przeznaczeniem do wypozyczalni, a spectra 3 jest do uzytku domowego. (albo odwrotnie) A Ty zajeździłaś jeśli już, to Medelę MiniElectric - tak sądzę. a w kwestii pytania: najlepiej poszukać przedstawiciela Firmy Intertom - bo oni wypozyczają Lactinę - czyli silnik do zestawu np. Lactaset medeli. link na Intertom znajdziesz tu www.bonamater.waw.pl/poradnia_laktacyjna.php pełen zestaw "bojowo" tj. lactina + laktaset wygląda tak: www.bonamater.waw.pl/poradnia_laktacyjna_wynajem.php - zdjęcie na dole Odpowiedz Link Zgłoś