krako1 14.07.07, 10:08 Mam pytanko, karmie z dwóch piersi naprzemiennie, niestety jedna z piersi jest o jakis numer może dwa numery wieksza od drugiej, dlaczego tak sie dzieje i jak to "naprawic" nie chciałbym miec takich piersi na stałe.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maff1 Re: mniejsza pierś 14.07.07, 10:23 wynika to z faktu że wbrew temu co chcielibysm,y nasze ciała nie sa symetryczne. Czasem sie zdarza ze jedna pierś produkuje więcej, i ma inny wyglad. Po zakończeniu laktacji, z czasem wielkośc piersi powinna wrócić do podbnego kształtu. Naprawić raczej sie to nie da - bo wynika z czynników na które nie mamy wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
agata00123 Re: mniejsza pierś 14.07.07, 12:08 tez tak mam, mysle ze u mnie wyniklo to z tego ze na [poczatku przez jakies okolo 2 miesiace maly chcial tylka prawa piers lewa mu nie odpowiadala no i ta prawa wiecej mleka produkowala i sie powiekszyla mam nadzieje ze kiedys to sie troche wyrowna. Odpowiedz Link Zgłoś
krako1 Re: mniejsza pierś 14.07.07, 21:36 ok dzieki za info, musze byc cierpliwa i miec madzieje ze wszystko wróci do normy. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś