log-os 18.09.07, 23:23 Prosze o rade, w jaki sposob odstawic, zeby dziecko jak najmniej przy tym ucierpialo? Moja 15 miesieczna coreczka nie zamierza sama zrezygnowac. Jak to najlepiej przeprowadzic? Z gory dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fergie1975 Re: jak odstawic? 19.09.07, 00:20 najlepiej to chyba stopniowo, najpierw przestac karmic w dzien, potem wieczorem, potem wyeliminowac nocne, a na koncu te poranne. na noc trzeba mieć cos do picia pod reka, przytulac, brac do siebie itd, moze wstawac tata, a potem jak juz zostanie tylko ranne, to miec cos zastepczego, hm i tu sie konczy moja fantazja, bo ja wlasnie jestem na etapie tego porannego. Nie zeby mi sie spieszylo do odstawienia, bo nie. Ale nie mam nic do zaproponowania w zamian, modyfikowane nie wchodzi w grę bo nie lubi, zjada tylko z kaszą, spróbowałabym zwykłe tłuste krowie, podgrzane, ale jak na razie nie zmusiłam sie do wstania o 6.00 rano :)) nie wiem czy Ci jakoś pomogłam :) Odpowiedz Link Zgłoś