justysiaaaa 14.05.09, 12:25 czy karmiąc piersią można korzystać z solarium? spotkałam się z wieloma bardzo rozbieżnymi opiniami i już sama nie wiem.. a bardzo potrzebuję odrobiny oplenizny i to szybko! z góry dziękuję za pomoc.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaeira Re: co z solarium? 14.05.09, 12:44 Po pierwsze przypominam o istnieniu wyszukiwarki - wystarczy wpisać "solarium" i wyskoczy masa wątków na ten temat. Z punktu widzenia laktacji można spokojnie opalać się - i normalnie, i na solarium. Dodatkowo można używać wszelkie kosmetyki i zabiegi kosmetyczne (wszystkie kremy, serumy, maseczki, scruby, samoopalacze, depilacje) Można także chodzić na saunę, basen, kąpać się w morzu i w jeziorze. Zobacz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=570&w=62221966&a=62221966 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=570&w=61162874&a=61162874 Odpowiedz Link Zgłoś
ediiiii [...] 14.05.09, 22:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: co z solarium? 15.05.09, 07:19 ediiiii napisała: > Myślę że kwestia jak bardzo zaawansowana jest ciąża ale ... ????????? ediiii - po co mieszasz kobiecie w głowie. Żadne ale - my wiemy, ze mozna. I kto tu pisze o ciązy? pytanie dotyczy - czy karmiąc piersią można opalac sie na solarium? A tak na marginesie - prowadząc polemikę z kaeirą (weteranką forumową oraz moderatorem) oraz z linkami przytoczonymi, prowadzisz de facto polemikę z panią Moniką. Czy dysponujesz wiekszą wiedzą od p.Moniki? Odpowiedz Link Zgłoś