tekila33 12.03.05, 13:37 Co o tym sądzicie? czy jest to bat na nieuczciwe kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia8 Re: Badania DNA 12.03.05, 13:46 jaki bat?przecież jak facet uznal dziecko to i tak ,pomimo badan wykluczających ojcostwo,placic będzie Odpowiedz Link Zgłoś
natasza39 Re: Badania DNA 12.03.05, 16:21 joasia8 napisała: > jaki bat?przecież jak facet uznal dziecko to i tak ,pomimo badan wykluczających > > ojcostwo,placic będzie Nie do końca... A co Twój M ci tak powiedział? Widac jego było.... Odpowiedz Link Zgłoś
joasia8 Re: Badania DNA 12.03.05, 16:28 do konca,do konca az do uzyskania samodzielnosci a jak nie wiesz,to poczytaj trochę na ten temat co więcej,dla sądu badania wykonane w tajemnicy przed matką nie mają zadnej wartości,to ona musi się na nie zgodzic a po co ma się zgodzic,skoro wie,ze wynik będzie jej nie na rączkę i kolo się zamyka facet pozostaje ze swoją wiedzą i dokument moze sobie jedynie oszklic Odpowiedz Link Zgłoś
natasza39 Re: Badania DNA 12.03.05, 17:11 joasia8 napisała: > do konca,do konca > az do uzyskania samodzielnosci > a jak nie wiesz,to poczytaj trochę na ten temat > co więcej,dla sądu badania wykonane w tajemnicy przed matką nie mają zadnej > wartości,to ona musi się na nie zgodzic > a po co ma się zgodzic,skoro wie,ze wynik będzie jej nie na rączkę > i kolo się zamyka > facet pozostaje ze swoją wiedzą i dokument moze sobie jedynie oszklic Osobiście znam faceta, który robił badania DNA jak dzieciak miał 3 lata. Tyle tylko, że on wiedział kto jest dzieciaka prawdziwym ojcem. I miał jeszcze trudniejszą sprawę bo był małżem owej kobiety. Ale znam również frajera, który takowych badań nie zrobił, dziecko uznał i teraz.... Wraz z żoną wychowuje małą, a prawdziwa mamuska poszła w sina dal hehehe. A tak szczerze to ani jednego, ani drugiego mi nie jest żal, bo każdy "moczył", a że akurat nie jego "farba" została na obrazie.... No cóz wszystkie dzieci są nasze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joasia8 Re: Badania DNA 13.03.05, 14:40 Osobiście znam faceta, który robił badania DNA jak dzieciak miał 3 lata. Tyle tylko, że on wiedział kto jest dzieciaka prawdziwym ojcem. I miał jeszcze trudniejszą sprawę bo był małżem owej kobiety. ---no wlasnie i jak jest się mężem,generlanie zaklada się ,ze to mąż jest ojcem- jakby ci,co tworzyli te przepisy nie dopuszczali mysli,ze zonka może się puszczać--- Ale znam również frajera, który takowych badań nie zrobił, dziecko uznał i teraz.... ---no pięknie...czyli każdy,który nie zrobi badań jest frajerem?--- Wraz z żoną wychowuje małą, a prawdziwa mamuska poszła w sina dal hehehe. ---ale można się zalożyc,ze jak po latach sobie przypomni o dziecki-dostanie je,bo "najgorsza matka jest lepsza itd...." A tak szczerze to ani jednego, ani drugiego mi nie jest żal, bo każdy "moczył", a że akurat nie jego "farba" została na obrazie.... ---nie kazdy facet zaraz chce miec dziecko i to chyba wspolnie powinni o tym zadecydowac--- No cóz wszystkie dzieci są nasze!!! ---ja tam nie poczuwam się do bycia matką wszystkich dzieci i szczerze wspolczuję takim wrobionym facetom--- Odpowiedz Link Zgłoś
joasia8 Re: Badania DNA 13.03.05, 14:41 a swoją drogą az dziwne,ze zadna z samodzielnych mam zwyczajowo pisząca tu elaboraty nie zabrala glosu na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
pustulka_75 [...] 13.03.05, 14:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia8 Re: Mam nadzieję, że... 13.03.05, 15:02 pustulka... juz ci kiedys napisalam,ze nick to masz DOSKONALE dobrany i odekwatny do twoich wypowiedzi,bardzo "merytorycznych" Odpowiedz Link Zgłoś
pustulka_75 Jakoś sobie nie przypominam. 13.03.05, 15:14 Rzadko czytuję twoje posty. Kiedy widzę autora to już wiem, że nic ciekawego tam nie znajdę. Obiecujesz, że nie będziesz się rozmnażać? Błagam. Odpowiedz Link Zgłoś
tekila33 [...] 13.03.05, 16:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pustulka_75 [...] 13.03.05, 16:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia8 [...] 13.03.05, 21:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pustulka_75 Oj, Joasiu, Joasiu... 13.03.05, 21:59 mogłabyś sobie wybrać przeciwnika równego sobie. Nie wiem, czy obrażanie 20- omiesięcznego dziecka jest powodem do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia8 Re: Oj, Joasiu, Joasiu... 13.03.05, 22:05 poczytaj sobie dokladnie co napisalas w tym wątku,w kazdym zdaniu i naglówku i obiektywnie ocen te wypowiedzi-jak mają się do tematu autorki wątku i chociaz nie zgadzam się z innymi uczestniczkami rozmowy,zadna mnie nie obraza ,kazda ma cos do powiedzenia,zabacz co ty masz nie pozostanę obojętna na takie komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
kammik [...] 13.03.05, 22:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: Mam nadzieję, że... 13.03.05, 17:11 Znajdziesz tu z pewnoscia wspolny jezyk z pewna pania, ktora ma podobne metody dyskusji do twoich - nie moze dotknac matki to uderza w dziecko. Pieknie, pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_moth Re: Badania DNA 13.03.05, 16:17 joasia8 napisała: > a swoją drogą az dziwne,ze zadna z samodzielnych mam zwyczajowo pisząca tu > elaboraty nie zabrala glosu na ten temat A o czym tu pisać? Masz nadzieję, ze będziemy bronić puszczajacych się mężatek i kobiet wrabiających facetów w nie ich dzieci? Sprawa jest prosta: jeśli meżatka się puści i urodzi dziecko gacha, to mąż ma przesrane i żadne prywatne badania DNA tu sprawy nie rozwiążą. Chociaż z tego co ja kojarzę, mąż ma 6 miesięcy od urodzin dziecka na wniesienie sprawy o zaprzeczenie ojcostwa. Potem to już członek bombki strzelił. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
natasza39 [...] 13.03.05, 21:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pustulka_75 Gdyby twoje dziecko nazywano... 13.03.05, 21:56 gadem, też byś się tak cieszyła? Odpowiedz Link Zgłoś
natasza39 Re: Gdyby twoje dziecko nazywano... 14.03.05, 04:33 pustulka_75 napisała: > gadem, też byś się tak cieszyła? Oczywiscie, że tak, bo "głębia" tych epitetów świadczy li tylko o autorze owych a nie o rzeczonym dziecku! Generalnie żal mi jest ludzi, którzy w swym bezsilnym zacietrzewieniu mszczą się na wszystkich wokół, za swe posrane życie. Nie zauważyłaś, że autorka na wszystkich watkach kopie i pluje? Widać tak już ma... W necie można być i anonimowym, ale charakter wylizie wcześniej czy później. Słowa tu wypisywane świadczą o ludziach. Plucie jadem w życiu codziennym przekłada sie na słowo pisane niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
tekila33 Re: Gdyby twoje dziecko nazywano... 14.03.05, 10:25 To forum to raczej sabat czarownic a nie samodzielnych (czzytaj samotnych)mamuś. Odpowiedz Link Zgłoś
toman5 Re: Gdyby twoje dziecko nazywano... 14.03.05, 10:32 To przestań je uszlachcać swoją obecnością. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ameleczki [...] 14.03.05, 20:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ameleczki do pustulki 14.03.05, 20:43 Jest mi bardzo przykro i smutno. Jak bym ją mogła dorwac to bym jej chyba obiła gębę za Ciebie. Mało jest rzeczy, które mogłyby mnie doprowadzic do tekiego czynu, ale ten jest bez watpienia takim. Mogę Ci tylko powiedziec, żebys sie nie przejmowała, bo nie warto taką głupią istotą( nie wiem jaką, ale napewno nie ludzką) Pozdrawienia dla Ciebie i całuski dla synka ! Maja i Amelka Własnie przez takie jędze coraz żadziej tu zaglądam,a o porade już nie prosze wcale. W tej chwili to juz nie jest nasze forum, bo opanowały go żmije. Coś z tym trzeba zrobić, albo pożagnać sie z naszym miejscem na dobre - to jest apel do samodzielnych mam!! Odpowiedz Link Zgłoś
agamagda Re: Badania DNA 14.03.05, 11:42 Nie wiem, czy warto odpowiadać na poważnie, no ale w sumie ...temat jest ciekawy. Osobiście uważam, że dobrze istnieje możliwość wykonania badań DNA i co więcej, w każdym przypadku, gdzie jest cień wątpliwości powinno się je wykonywać. Dlaczego stoję na takim stanowisku? Dlatego, że badania pozwalają poznać prawdę, co w perspektywie czasowej jest zawsze lepsze niż fałsz i kłamstwa, które i tak wcześniej czy później, są powodem prawdziwych ludzkich tragedii. Moje stanowisko wyrobiłam sobie na podstawie obserwacji, tego typu przypadków. W pierwszym odruchu paniki, Kobieta, chce zapewnić jak najlepszą przyszłość dziecku, czy zwyczajnie uniknąć "potępienia" i stwierdza że, TEN jest ojcem. Ale tu pojawiają się schody, właściwie ZAWSZE nie-ojciec, lub ojciec ma wątpliwości i na ogół dziecko naturalne lub nie, prędzej lub później usłyszy ze jest bękartem. Potem trudności z uzyskaniem alimentów od prawdziwego ojca, który nawet nie wie że ma dziecko. Tworzy się systematycznie samonaktęcająca się spirala prowadząca do dramatów. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia8 [...] 14.03.05, 22:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pustulka_75 [...] 14.03.05, 22:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pustulka_75 pustułka 14.03.05, 22:38 A jeśli chodzi o mój, idealnie dobrany wg ciebie nick, to radzę się nieco dokształcić w dziedzinie sokolnictwa. Dla niewtajemniczonych <i zainteresowanych >: nazwa gatunkowa pustułki pochodzi od rosyjskiego słowa "pustoj - głupi". Ptaka tego trudno ułożyć, więc uznano, że musi być głupi. To typowo ludzka cecha, jeśli jakaś istota jest niezależna i nie chce nam się podporządkować, to nadajemy jej takie miano. Nie za trudne to dla ciebie, Joasiu? Odpowiedz Link Zgłoś
lubstej Re: Badania DNA 15.03.05, 09:06 rowniez w wykonaniu pustulki, zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ameleczki Re: Badania DNA 15.03.05, 09:11 Lepiej zajmij sie swoja uczciwościa bo jest z nią bardzo kiepsko. Powiedziałabym nawet ze jej wogóle nie masz. Ty nie obraziłaś pustulki tylko jej dziecko! Takie zachowanie jest poniżej jakiego kolwiek poziomu! Jak bys miała chociaż miniumum honoru to po takim czymś nie smiałabys juz tu pokazywac swojego parszywego pyska! Odpowiedz Link Zgłoś
tekila33 Re: Badania DNA 15.03.05, 10:06 Joasiu8, odpóść sobie, bo walczysz z wiatrakami, albo inaczej:bijesz się gównem Odpowiedz Link Zgłoś
agamagda Cool - Joasia leczy tu frustracje 15.03.05, 10:13 Moje Panie, Joasia to pewnie jakiś sfrustrowany facet który nie chce płacić alimentów, i dlatego tutaj się wyżywa. Nie odpowiadajcie joasi, bo się robi pyskówka, i tej osobie o to chodzi. Pragnę tylko przypomnieć, że żeby robić cyrk lub przedstawienie, trzeba mieć publiczkę. Dajmy na wstrzymanie i osoba opuści forum i pójdzie leczyć swoje frustracje do specjalisty. PS: Szkoda ze prawdziwy temat się nie rozwinął, Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ameleczki Re: Cool - Joasia leczy tu frustracje 15.03.05, 15:57 agamagda napisała: > Moje Panie, > Joasia to pewnie jakiś sfrustrowany facet który nie chce płacić alimentów, i > dlatego tutaj się wyżywa. > Nie odpowiadajcie joasi, bo się robi pyskówka, i tej osobie o to chodzi. Pragnę > > tylko przypomnieć, że żeby robić cyrk lub przedstawienie, trzeba mieć > publiczkę. Dajmy na wstrzymanie i osoba opuści forum i pójdzie leczyć swoje > frustracje do specjalisty. > > PS: Szkoda ze prawdziwy temat się nie rozwinął, Masz racje, jak nie bedziemy reagować to im sie znudzi. Poza tym szoda czasu na takie zero. Odpowiedz Link Zgłoś