Dodaj do ulubionych

adwokat w Krakowie

11.04.05, 12:24
Dziewczyny,
potrzebuje pomocy w znalezieniu dobrego adwokata w Krakowie dla mojej
przyjaciolki, ktora maz bardzo zle traktuje, zdradza i chce zostawic na
lodzie z dziecmi.
Czy mozecie kogos polecic?
Bardzo prosze,
Ania
Obserwuj wątek
    • samosia75 Re: adwokat w Krakowie 11.04.05, 17:55
      Ja swojego nie polecam smile Wiecznie nie miał czasu i tysiace innych klientow.
      Znany i szanowany, ale bardzo zapracowany.
      • bbbb10 Re: adwokat w Krakowie 11.04.05, 21:58
        najlepsza jest mecenas Sterecka ul.Mikołajska 9 przy Małym Rynku. Kobiecie chce
        się pracować. Mój znajomy zmienił swojego prawnika na nią i już są efektywink
        • kropla113 Re: adwokat w Krakowie 11.04.05, 22:10
          doskonały adwokat mecenas Tomasz Pabian - świetny zwłaszcza w sprawach
          rozwodowych. Odrazu mówię, że nie jestem z Krakowa, ale mogę z pełną
          odpowiedzialnością go polecić. Postaram się poczukać namiar, bo pamiętam tylko
          maila
          pabian@ceti.pl
          • kropla113 Re: adwokat w Krakowie 11.04.05, 22:13
            Mecenas Tomasz Pabian, nr tel. 0 602 112 985
    • piotrekaudi Re: adwokat w Krakowie 02.11.23, 14:52
      Ja polecam adwokata Damiana Wójcika. Ma kancelarię w Krakowie blisko placu Inwalidów. Mnie chciała partnerka pozbawić praw do dziecka. Początkowo myślałem że sam sobie poradzę ale dobrze że trafiłem na niego ( z polecenia) bo zwrócił uwagę na wiele rzeczy o których ja nie pomyślałem. W kocu mam uregulowane kontakty z dzieckiem. Było to bardzo stresujące doświadczenie ale zawsze mogłem liczyc na wsparcie Pana Mecenasa. Dziękuję i polecam innym
      • Gość: olgaszymczak@wp.pl Re: adwokat w Krakowie IP: *.toya.net.pl 28.03.24, 16:59
        Ja także mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazła
        Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka