demira 11.04.05, 12:24 Dziewczyny, potrzebuje pomocy w znalezieniu dobrego adwokata w Krakowie dla mojej przyjaciolki, ktora maz bardzo zle traktuje, zdradza i chce zostawic na lodzie z dziecmi. Czy mozecie kogos polecic? Bardzo prosze, Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samosia75 Re: adwokat w Krakowie 11.04.05, 17:55 Ja swojego nie polecam Wiecznie nie miał czasu i tysiace innych klientow. Znany i szanowany, ale bardzo zapracowany. Odpowiedz Link Zgłoś
bbbb10 Re: adwokat w Krakowie 11.04.05, 21:58 najlepsza jest mecenas Sterecka ul.Mikołajska 9 przy Małym Rynku. Kobiecie chce się pracować. Mój znajomy zmienił swojego prawnika na nią i już są efekty Odpowiedz Link Zgłoś
kropla113 Re: adwokat w Krakowie 11.04.05, 22:10 doskonały adwokat mecenas Tomasz Pabian - świetny zwłaszcza w sprawach rozwodowych. Odrazu mówię, że nie jestem z Krakowa, ale mogę z pełną odpowiedzialnością go polecić. Postaram się poczukać namiar, bo pamiętam tylko maila pabian@ceti.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kropla113 Re: adwokat w Krakowie 11.04.05, 22:13 Mecenas Tomasz Pabian, nr tel. 0 602 112 985 Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekaudi Re: adwokat w Krakowie 02.11.23, 14:52 Ja polecam adwokata Damiana Wójcika. Ma kancelarię w Krakowie blisko placu Inwalidów. Mnie chciała partnerka pozbawić praw do dziecka. Początkowo myślałem że sam sobie poradzę ale dobrze że trafiłem na niego ( z polecenia) bo zwrócił uwagę na wiele rzeczy o których ja nie pomyślałem. W kocu mam uregulowane kontakty z dzieckiem. Było to bardzo stresujące doświadczenie ale zawsze mogłem liczyc na wsparcie Pana Mecenasa. Dziękuję i polecam innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgaszymczak@wp.pl Re: adwokat w Krakowie IP: *.toya.net.pl 28.03.24, 16:59 Ja także mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazła Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Odpowiedz Link Zgłoś