mamajulitki Re: jak napisac? 21.01.06, 13:29 nacisnelo mi sie jak mam napisac w odpowiedzi na pozew, ze chce zeby ustalono alimenty procentowe a nie jako stala kwote, no i jak napisac zeby zaklad pracy mi to odprowadzal? napiszcie szybko bo sie wzielam i chce zaraz wyslac pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulitki Re: jak napisac? 21.01.06, 14:02 a jeszcze jedno czy w odpowiedzi na pozew tez moge przedstawic swoje dowody, jak to ujac? Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: jak napisac? 21.01.06, 16:48 prawo.hoga.pl/pisma_procesowe/start.asp www.jmc.icpnet.pl/tato/wzory.htm Zajrzyj tu, może coś znajdziesz. Ciesz się,że w koncu znalazłas w sobie siły do tego. Pozdrawiam bardzo ciepło. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulitki Re: jak napisac? 21.01.06, 16:55 dzieki, czytalam, ale nie wiem co to znaczy to oddalenie w czesci i calosci, czy mam napisac i jak ze chce separacje ewentualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: jak napisac? 21.01.06, 17:09 Wiesz ja nigdy nie pisałam wniosku rozwodowego bo sie nigdy nie rozwodziłam. Jesli nie chcesz rozwodu powinnaś (chyba)napisac,że wnosisz o oddalenie pozwu o rozwód a wnosisz o orzeczenie o separacje. Możesz też dodać,że wierzysz w możliwość naprawy małżeństwa itp. Ale ja naprawde nie jestem dobra w te sprawy. Może jest tu ktoś bardziej obeznany i Ci odpowie. Pozdrawiam. Iza Odpowiedz Link Zgłoś