Dodaj do ulubionych

Piękna pogoda

IP: *.* 13.03.02, 21:35
Cześć dziewczyny !Właśnie obejrzałam zdjęcia. I wszystko mi się przypomniało i tak mi sie miło zrobiło.... U mnie w sumie nuda ale nie narzekam.Żyję sobie tak: pobudka, przedszkole, praca, przedszkole, spacer ew. odwiedziny u kolegi Filipa, dobranocka, Filip spać, a ja znów do pracy. I tak w kółko. ale jak juz pisałam, nie narzekam, bo i tak raczej się nie przemęczam.Staram się.wiosna idzie i jest pieknie, prawda? Spotkajmy sie znowubuziakiPaulina - Bettina, MaMa Filipa
Obserwuj wątek
    • Gość: gra Re: Piękna pogoda IP: *.* 14.03.02, 08:06
      Jak się zrobi trochę zielono to może jakieś ZOO zorganizujemy ?gra(polecam Krakowiankom tam kiedyś było takie piekne zoo....jest jeszcze ?)gra
      • Gość: Bożena Re: Piękna pogoda IP: *.* 14.03.02, 09:51
        Oczywiście, że jest!!!!!Chodzę tam z Marysią co rok. W tym będzie po raz trzeci. Za każdym razem obserwuje jej reakcje. :)rok temu największe zaiteresowanie - prowadzenie wózka i małpy, które naśladowały histerie Marysieńki.Jest tak pięknie, romantycznie. A planty o tej porze roku są niesamowite. Dzięki Boku pracuje tuż obok.Bettina nie przejmuj się, moja codzienność jest również prawie identyczna i robię wszystko, aby ją urozmaicać - zarówno w głowie jak i w rzeczywiśtości. :)Pozdrowienia z wiosennego Krakowa. Skrzynia
        • Gość: bettina Re: Piękna pogoda IP: *.* 14.03.02, 10:54
          No ale wiesz, skrzynia, ty jesteś w Krakowie, a ja w Warszawie - a to duża róznica. Kraków to jednak Kraków.Chociaż właściwie nie moge narzekać. Ale chce mi sie narzekać.Jak się czujecie z tym, że jesteśmy zamieszczone na zdjęciach w Internecie? Czy to juz sława ????!Zero anonimowości. Pełne odtajnienie i ujawnienie. Nie to żebym sie chciała ukrywać, Broń Boże - no ale jest to pewne przeżycie. tyle rozmyslania na dziś. do roboty !całuję was serdecznieBetty
        • Gość: gra Re: Piękna pogoda IP: *.* 15.03.02, 11:53
          Oj, tego Krakowa to tylko pozazdrościć..... i do Zakopanego blisko a jak Zakopane to i GÓRYa od nas to jednak strasznie daleko tym bardziej ,ze ja na dalsze trasy moge jeździc tylko nocą ( a i tak czasem kończy sie "rygą" u Ewy :-( ...gra
          • Gość: Ika Re: Piękna pogoda IP: *.* 15.03.02, 20:05
            Gra, zamienimy się? :) Ja bardzo cenię swój Kraków, ale chyba jednak wolę Wawkę... Odkąd wyjechałam z niej w ósmym miesiącu ciąży, wciąż myślę, jak tam wrócić....
    • Gość: K88 Re: Piękna pogoda IP: *.* 14.03.02, 11:31
      Część Paulinko!!!My z Pawełkiem też chcialibyśmy się z Wami spotkać. :-)Kasia i Pawełek
    • Gość: stynka Re: Piękna pogoda IP: *.* 14.03.02, 16:10
      My z Jachem wybraliśmy się dzisiaj na spacerek do Łazienek. Ja zmarzłam okrutnie, Jach na szczęście wrócił cieplutki i wyspany. Mam nadzieję, że piękna pogoda wróci i znowu zrobi się słonecznie i ciepło. Tak jak wczoraj, gdy z Kasią i Pawełkiem spacerowaliśmy po lesie...Całuski i oby do wiosny!stynka & Jach
      • Gość: bettina Re: Piękna pogoda IP: *.* 14.03.02, 23:48
        No właśnie, a jak juz będzie ciepło i słonecznie - to sie KONIECZNIE spotkamy. No to pewno w nastepny weekend, bo ten najbliższy szczerze mówiąc nie wygląda najlepiej. alę możę ...nigdy nic nie wiadomo! My w każdym razie jestesmy gotowi.całusydo zobaczeniab-p
    • Gość: iberia Re: Piękna pogoda IP: *.* 15.03.02, 21:38
      czesc,ja bardzo lubie Krakowa ale jak przychodzi weekend to mam go dosc i chetnie pojechalabym na wies,za miasto,do malutkiego domku,zamknela sie tam i delektowla powietrzem ,ktorego brakuuje mi w miescie.tesknie do spokoju i do zycia jakie toczy sie za miastem tak duzym jak moje.ale nie narzekam,mam ike i oskarka i sobie spacerkujemy razemsmilepozdrowionkasmileiza i kubek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka