dyrgosia 28.02.08, 14:37 W związku ze zmianą moderatora chciałam się pożegnać i podziękować wszystkim za wspólnie spędzone lata. Życzę samych miłych chwil na forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kammik Re: Pożegnanie 29.02.08, 13:33 Życzę samych miłych chwil poza forum BTW, kto będzie nowym moderatorem? Madziulec? Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Pożegnanie 29.02.08, 19:41 na szczęście nie Dyrgosia, wszystkiego naj naj naj Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Pożegnanie 01.03.08, 09:21 Niektorzy maja zlosliwosc we krwi, ale ukrywaja to za bycie slodkopierdzaca Niektorzy zas pokazuja to bez tak zwanej krepacji Co wolimy? Falszywych przyjaciol podajacych reke i majacych druga reke z tylu z nozem czy takich po ktorych wiadomo czego sie spodziewac??? Widzisz Kammik... Po mnie 3wiadomo czego sie spodziewac Po Tobie zlozliwosci i wredoty?? Nigdy Przeciez Ty chodzaca dobroc jestes. Podobnie Anetinka... I setki dziewczyneczek na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: Pożegnanie 01.03.08, 09:52 madziulec napisała: > Widzisz Kammik... > Po mnie 3wiadomo czego sie spodziewac > Po Tobie zlozliwosci i wredoty?? Nigdy Przeciez Ty chodzaca dobroc jestes. A kto ci takich durnot naopowiadał? Pamiętaj dziecino na przyszłość: informacje trzeba umiec selekcjonować. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Pożegnanie 01.03.08, 09:54 Czuję się jak za starych dobrych czasów Dzięki dziewczyny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Pożegnanie 01.03.08, 10:03 Ja Ci otwarcie napisze - bylam kiepska moderatorka - cieszyly Cie wlasnie walki "kogucikow" i nigdy ich nie wykasowalas. Bylo X watkow o wywalenie Cie z tej funkcji: - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=571&w=62719190&wv.x=2&a=62719190 - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=571&w=63161247&a=63161247 i nawet Anetina zapomniala o jednym watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=571&w=67495029&wv.x=2&a=67604125 (coz.. zapomina wol jak cieleciem byl????) Mam nadzieje, ze przyjdzie ktos, kto doceni wage zajmowanego stanowiska. I nie bedzie sie bawil emocjami tak jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Pożegnanie 01.03.08, 11:09 hihihihi oj, dziewczyno nie możesz przeboleć, ze zmieniają Dyrgosię na kogoś innego niż ciebie wiesz co - wątek był Dyrgosi, a ty już swoje ... musiałaś wcisnąć każdy mógł startować na moderatora dlaczego nie mogłabyś i ty - ale cię nie wybrano Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Pożegnanie 03.03.08, 10:52 Wiesz? Zeby kogos gdzies wybrac trzeba sie o jakies stanowisko ubiegac. Ja sie nei ubiegalam, wiec trudno nawet mnei wybrac czy nie. Wiec nei moge miec zalu ani pretensji, bo dowodziloby to tylko ze jestes nienormaalna i tworzysz teorie spiskowe, by udowodnic cos, co nei istnieje. Gdy byl watek o zmianach na forum, ktore zostaly przeprowadzone (na ktorych mi zalezalo) napisalam wyraznie, ze ja na wiecej czasu nie mam. I nie mam go nadal, bo w przeciwienstwie do Ciebei mam co robic i nei zajmuje sie tworzeniem durnych postow, by sobie koniecznie na pismie udowadniac jak mi sie dobrze w zyciu wiedzie i jaka jestem kochana )))) Odpowiedz Link Zgłoś
diin Re: Pożegnanie 04.03.08, 08:13 madziulec napisała: Mam nadzieje, ze przyjdzie ktos, kto doceni wage zajmowanego stanowiska. > I nie bedzie sie bawil emocjami tak jak Ty. Tyle, że jak się emocjami nie będzie bawić jak dyrgosia to szybciutko Cię zablokują, czego z całego serca życzę Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Pożegnanie 04.03.08, 09:33 No i popatrz Taki wateczek i wypowiada sie raptem ilez to osob i zegna sie z moderatorka... Drugi wateczek: powitanko: te same wlaza w tyleczek A osob na forum setki )) Kto przeciwko komu i z kim walczy Czy czasem nie przeciw sobie? Pomysl czasem... Bo chyba to nie ja pisalam, ze to forum jest po to, by pomagac )))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Pożegnanie 04.03.08, 09:38 madziulec napisała: > No i popatrz > Taki wateczek i wypowiada sie raptem ilez to osob i zegna sie z > moderatorka... To też już gdzieś czytałam..., ale Ty masz znajomości Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Pożegnanie 01.03.08, 09:59 Jak narazie jestes mlodsza ode mnie ))) Ale milo, ze sie postarzasz ))) Niedlugo Ci przejdzie)) Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: Pożegnanie 01.03.08, 11:14 Jak na razie to liczy się dla mnie nie wiek metrykalny, ale ten wynikający z rozwoju emocjonalno-intelektualnego. W tej skali sytuujesz się wg mnie w okolicach dolnej normy, ale spoko - dla wszystkich jest miejsce na swiecie, a czasy eksterminowania niepelnosprawnych na szczescie minęly. Słusznie zatem tak się cieszysz przy kazdym wpisie. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Pożegnanie 03.03.08, 10:56 No wiedzialam Guderianka nadal nei czyta "ale spoko - dla wszystkich jest miejsce na swiecie, a czasy eksterminowania niepelnosprawnych na szczescie minęly." Gdyby ktos to napisal na innym forum Guderianka podnioslaby wrzawe na pol internetu... Tu chyli czola. Przed czym? Ze laskawa pani Kammik dala prawo do zycia jej dziecku i setkom innych, chorych ... No.. szacun ... Wielki szacun.... Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: Pożegnanie 03.03.08, 13:01 To nie ja, robaczku (gdzież mnie do takich demiurgicznych zapędów), to efekty popularyzacji i zakorzenienie w ludzkiej świadomości idei humanitaryzmu. To mówisz, ze Guderianka "podnioslaby wrzawe na pol internetu", gdyby sie ktos ucieszyl z faktu, że wszyscyśmy równi i stąd powszechne prawo do życia kazdej istoty? Po prawdzie, to nie podejrzewałam jej o takie nazistowskie zapędy, ale bo to wiadomo, co w czlowieku siedzi? Dzięki w każdym razie za ostrzeżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: Pożegnanie 03.03.08, 13:35 No i wszycho jasne - jak masz umiec czytac, skoro masz wzrok skierowany ku podłodze. Prędziutko, podnosić oczęta i w te pędy ćwiczyć trudną sztukę składania liter! Zamiast elementarza proponuję "Mein Kampf" Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Pożegnanie 03.03.08, 13:46 Wy mi tu zamiast czerwonych dywanów, meine kleine Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: Pożegnanie 03.03.08, 14:00 My ci tu zamiast czerwonych dywanow jeno próbkę tego, co tracisz Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Pożegnanie 03.03.08, 14:04 dyrgosiu-za te pomyje , które na siebie przyjmowałaś chciałabyś tylko czerwony dywan ? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Pożegnanie 03.03.08, 14:22 guderianka napisała: > dyrgosiu-za te pomyje , które na siebie przyjmowałaś chciałabyś > tylko czerwony dywan ? Za to poznałam klka "ciekawych" osób bezcenne... Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Wiesz co Guderianka... 03.03.08, 15:26 Ty juz sie uspokoj. Rozumiem, ze Ci hormony buzuja. To wez sobei cos na uspokojenie. Albo wylacz ten komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Pożegnanie 03.03.08, 15:17 A pozyczysz?? stoi na Twojej poleczce????? Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: Pożegnanie 03.03.08, 16:19 Nie stoi niestety, bo nie kupiłam w porę a pozniej wycofano cały naklad ze sprzedazy - kłopot z prawami autorskimi. Na allegro jest w dosc zaporowej cenie, ale moze uciułasz. Odpowiedz Link Zgłoś
diin Re: Pożegnanie 04.03.08, 08:10 madziulec napisała: Po Tobie zlozliwosci i wredoty?? Nigdy Przeciez Ty chodzaca dobroc jestes. > Podobnie Anetinka... > I setki dziewczyneczek na tym forum... No zobacz.. Tylko jedna Ty tutaj normalna???!!... a setki przeciwko Tobie - no niesłychane Odpowiedz Link Zgłoś