novikaa 10.09.03, 07:36 właśnie wychodze, za dużo stresów ostatnio i musze iść do szpitala, trzymajcie kciuki za mnie i mojego 25 tyg maluszkalece, bo mam tam być na ósma..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati78 Re: kochane, ide do szpitala 10.09.03, 08:20 Kasiu, wiem, że wszystko będzie OK. Nie martw się i mysl tylko o sobie i dzieciaczku. Trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamill_a Re: kochane, ide do szpitala 10.09.03, 09:10 Witaj!! W jakim szpitalu będziesz leżała?? >>No tak nie odpiszesz już, bo już tam jesteś Pozdrawiam KAMA Odpowiedz Link Zgłoś
stynka Re: kochane, ide do szpitala 12.09.03, 12:00 Kasia i tak nie jest z Warszawy... Mam nadzieję, że wszystko OK i że się szybko odezwie! stynka Odpowiedz Link Zgłoś
kamill_a Re: kochane, ide do szpitala 12.09.03, 12:36 Dzięki Stynko za info Przegapiłam to! Do zobaczenia w niedzielę) KAMA Odpowiedz Link Zgłoś
novikaa Re: kochane, ide do szpitala 12.09.03, 17:16 Jestem na weekend w domu, dziekuję za kilka słów pamięci, to bardzo miłe, jest wszystko ok, w poniedziałek okaże się czy moge iść do domu czy niestety jeszcze nie, narazie leżenie, odpoczywanie i pstrykanie pilotem TV oraz dobra lektura ( super ,że we włąsnym wyrku... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś