scarlet_s 16.11.09, 11:57 Moja córcia ma ciągle spocone stópki. W domu jest chłodno, więc często ma chłodne i spocone stópki, jak ubiaram ją cieplej ma ciepłe i też spocone. Może ktoś wie dlaczego i czy to nie jest nic złego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apple_isle Re: Spocone stópki 16.11.09, 12:05 Może oznaczać nadmiar albo niedobór wit D3. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_s Re: Spocone stópki 16.11.09, 12:47 Myślisz? Słyszałam o spoconej główce, ale nóżki? Dzięki za odpowiedź. Zaraz zadam pytanie na forum z ekspertem. Odpowiedz Link Zgłoś
archeopteryx Re: Spocone stópki 16.11.09, 15:54 Jak dostaniesz odpowiedź od eksperta do daj znać. Moja też miewa spocone stópki. W sumie nie pytałam o to nigdy pediatry bo jakoś tak zawsze mi to umyka, a poza tym dorosłym czasami pocą się stopy więc sądziłam, że niemowlętom też Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: Spocone stópki 16.11.09, 16:10 stopy dzieci wydzielaja tyle samo potu co stopy doroslego, a ze stópka dziecka jest malutka wiec ta potliwosc bardziej widoczna Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_s Re: Spocone stópki 18.11.09, 21:59 Zobacz na wątek "Zdrowie małego dziecka" Odpowiedz Link Zgłoś
asienka95 Re: Spocone stópki 18.11.09, 22:03 Mnie pediatra powiedział, że taka uroda. Tak jak dorosłym - jednym sie pocą bardziej innym mniej. Odpowiedz Link Zgłoś