julia128 07.02.10, 12:53 ile takiej herbatki granulowanej np Hipp dziecko moze dziennie wypijac? Moj maly ma 8 mscy i pije 2 razy po 150, czasem wiecej. Nigdzie nie moge znalezc info, czy to nie za duzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbarka.1 Re: 07.02.10, 15:28 w takim wieku maluszka picie herbatek i soczków jest w ogóle konieczne???? Odpowiedz Link Zgłoś
blue_romka Re: 07.02.10, 15:34 barbarka.1 napisała: > w takim wieku maluszka picie herbatek i soczków jest w ogóle konieczne???? nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
barbarka.1 Re: 07.02.10, 15:36 a od kiedy można zacząć wprowadzać jak dzieć oprócz zupek deserków kaszek jest na piersi?? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek_81 Re: 07.02.10, 23:52 w takim wieku maluszka picie herbatek i soczków jest w ogóle konieczne???? Moja córcia pije od momentu jak skończyła 2 miesiące.Miała problemy z trawieniem więc dawałam jej herbatkę ułatwiająca trawienie.Nawet położna polecała.A co jest złego w podawaniu herbatek? czy mają jakieś skutki uboczne? Odpowiedz Link Zgłoś
joshima Re: 08.02.10, 00:54 To zależy jakie te herbatki. Te granulowane to właściwie nie są herbaty w pełnym tego słowa znaczeniu tylko jakieś napoje herbatopodobne. Najczęściej w dodatku słodkie jak ulepek. Lepiej nauczyć dziecko od małego, że pragnienie najlepiej gasi czysta woda. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasa1 Re: picie herbatki 07.02.10, 23:23 Producent nie podaje ograniczen. Moj pediatra tez. Dziecko pije ile chce. Tyle ze ja musze go pilnowac bo On najchętniej byl pil zamiast jeść. Ale w sumie 2-3 male butelki dziennie. Ja nie kumam poprzedniczek Co "nie koniecznie" picie herbatek czy picie czegokolwiek? Z pierwszym sie zgadzam - to wybór rodziców, z drugim nie. Odpowiedz Link Zgłoś