moniarm 15.07.10, 12:03 pojawiły się czerwone krostki na buzi, na karku i na klatce. zdjęcie1 zdjęcie2 zdjęcie3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
new_kate Re: czy to potówki ? 23.07.10, 10:36 mój kudłacz ma takie na czole pod grzyweczjką. wygląda jak nastolatka z trądzikiem w takie upały są i będę chcociaż moja mała tylko w pampersie i mimo że kapiele 2-3 razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
malazabka.de Re: czy to potówki ? 23.07.10, 10:39 tak mozesz sprobowac zasypywac pudrem-u nas pomagalo Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: czy to potówki ? 23.07.10, 11:32 to potówki. Możesz nawet przetrzeć mąką ziemniaczaną jak nie masz pudru. i nie ubieraj dzieck a w te upały.niech lezy w samej pieluszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: czy to potówki ? 23.07.10, 11:36 tak wygląda to na potówki, moja miała to samo. Najwięcej na karku pod wałosmi a ma ich dużo i przy pampersie. Kąp dziecko w chłodnej wodzie, dobrze do wody wsypać kilka kryształków nadmanganianu potasu bardzo dobrze wysusza, u nas po dwóch takich kąpielach krostki zginęły. Odpowiedz Link Zgłoś