06.09.10, 12:05
Moja mała ma wysypkę - zaczęło się wczoraj od dłoni i stóp. dziś już całe ciało. Drobne czerwone plamki wielkości główki od szpilki. Byłam u lekarza, ale nie stwierdziła jednoznacznie od czego - albo alergia albo wirusowe, bo wcześniej była biegunka i w ub. czwartek też temperatura. Czy Wasze maluchy miały taką wysypkę? Mam od lekarza skierowanie do szpitala jakby się ta wysypka nasilała, ale nie chcę panikować. Macie jakieś pomysły co to może być?
Obserwuj wątek
    • karolina17w Re: wysypka 06.09.10, 15:51
      Po 1.
      Ile dziecko ma?

Po 2.
      Karmisz piersia? Jesli tak to moze uczulenie na cos co zjadlas (nabial, cytrusy, czekolada)?

A bylas u dermatologa?
      • greene3 Re: wysypka 06.09.10, 15:59
        Mała ma 4 miesiące. Karmię piersią, ale nie jadłam ostatnio nic nowego. Cytrusów nie jem a czekoladę, nabiał i inne alergeny wprowadziłam już dawno. Poza tym doszła do tego temperatura i ogólne zmęczenie - zazwyczaj żywa jest ostatnio jakaś taka osowiała
    • joasia_44 Re: wysypka 06.09.10, 21:29
      A napisz 'trzydniówka' w google i obejrzyj zdjęcia - nie jest to przypadkiem to? Poczytaj też objawy na wiki. Jakby się nasiliło to jedź do szpitala, służba zdrowia od tego jest by odpowiadać na najmniejsze pierdoły. Jak jednak zostaniesz w domu, to na pewno pilnowałabym temperatury i zbijaj jak będzie powyżej 38. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka