Dodaj do ulubionych

dziwna kupka

19.09.10, 19:29
Witam, mam pytanie do wszystkich mam które to spotkało. Karrmię synka piersią i zauważyłam dzisiaj że po karmieniu ulało mu się trochę o zabarwieniu lekko czerwono-brązowym. Kilka godzin później zrobił kupkę z ciemnymi czarnymi drobinkami (do tej pory były musztardowe). Mam problem z jedną piersią-byl stan zapalny i pojawiła się biała plamka na brodawce. Czy to może spowodowało że w pokarmie znalazła się krew? Na kółeczkach do bielizny nie zauważyłam niczego. Czy karmić dalej z tej piersi? czy może odstawić Małego? Noc przed nami a poradę u lekarza jutro dopiero. Pomóżcie
Obserwuj wątek
    • mika_p Re: dziwna kupka 19.09.10, 19:36
      Mogła to być twoja krew. Nie ejst szkodliwa.
      • apszcz Re: dziwna kupka 19.09.10, 19:48
        Dzięki za odpowiedź. Ale aż tyle jej było że kupka taka czarna? Brodawka jest prawie cała oprócz tej białej plamki. Nie chce żeby Maluszkowi coś się stało sad
        • green-koala111 Re: dziwna kupka 20.09.10, 20:35
          Pewnie byłaś juz u lekarza ,ale u nas krew w kupce i "grudki" takie jak gorczyca w mumsztardzie zakoczyly sie prawie 2 - tygodniowym pobytem w szpitalu . A co u Was zdiagnozowano?
          • apszcz Re: dziwna kupka 20.09.10, 21:30
            Jeszcze wczoraj po ostatnim karmieniu zauważyłam krew sączącą się przy białej plamce na brodawce-trochę bardziej mnie uszkodził Synek przy jedzeniu. Dziś ją oszczędzałam żeby nie drażnić jej bardziej i żeby się zagoiła. Wieczorem kupka w miarę normalna już była-malutkie drobinki w porównaniu z tym co było wczoraj. Pani doktor po obejrzeniu piersi powiedziała że to jest prawdopodobnie przyczyną smile.Mam go obserwować i jak coś innego niepokojącego by się pojawiło to zgłosić się do niej. A green-koala111 co było Twojemu maluszkowi? Jakieś inne objawy tez były?
            • angela10086 Re: dziwna kupka 21.09.10, 10:08
              moja zwracała z krwia i w szpitalu wychodziły testy na krew utajona dodatanie, okazało sie zapalenie przełyku i refluks
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka