Dodaj do ulubionych

termoopakowanie

25.04.11, 22:23
dziewczyny jakie termoopakowanie na sloik oraz butelke aventowskie naraz?aventu jest dosc drogie, ale inne wydaje mis ie ze sa za male zeby naraz schowac ibutelke i sloik.
Obserwuj wątek
    • cytrynowa.lemoniada Re: termoopakowanie 26.04.11, 00:41
      szerokie styropianowe canpolu - pomieści butelkę 150 ml i mały słoik. w auchan kupiłam ostatnio za 10 zł. styropian jest dużo lepszym izolatorem niż modna ostatnio mata aluminiowa czy jak to nazwać
      • kfiatuszkowa Re: termoopakowanie 26.04.11, 10:15
        Tak, to opakowanie o którym mówisz jest super, ale właśnie tylko na te butle 125 ml a jak chciałam Aventową 250-tkę wsadzić to się moooocno zdziwiłam wink
        Bardzo dobre pytanie autorka wątku zadała, bo to rzeczywiście jest problem, jakby nie było.
        Chyba, że orientujecie się dziewczyny, na jakie "szczuplejsze" butelki innych firm pasują smoczki Aventa?
        • czerwonypaxdziernik Re: termoopakowanie 26.04.11, 10:27
          Ja mam takie termo opakowanie z Canpolu i bez problemu się 250ml mieści.

Te Aventowskie butle są ogólnie mało poręczne. Co do smoczków to pasują do takich szerokich butelek w SMYKu widziałam, ale kurde nazwy nie pamiętam, coś chyba na T, ale są droższe od Aventu. Same smoczki do nich( jak Avent) kosztują coś ok 35zł za 2szt.
    • latosie Re: termoopakowanie 26.04.11, 17:46
      w gazetę zapakuj smile ale tak poważnie to ja miałam przy pierwszym podwójne canpola allegro.pl/termoopakowanie-podwojne-z-wkladem-plastikow-9-224-i1571446372.html i z tego co pamiętam duże było , butla z aventu właziła bez problemu ... pewnie na słoiczek miejsce też było...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka