Dodaj do ulubionych

chyba jednak stopuję

09.05.11, 12:18
młody jadł juz tylko raz dziennie - a raczej nocniewink, ja też juz od wielu tygodni doiłam się raz na dobę, więc mleka coraz mniej i mniej, no i wczoraj się nie wydoiłam... młody brak flaszki zniósł z godnością, choc budził się w nocy 6 razy potemuncertain

wczoraj byłam pewna, że kończę (aż do jesieniwink), ale dziś już mam wątpliwości - bo w sumie te 20-30 minut na dobę mogę poświęcic i doic dalej... eh, nie wiem, co robicsad
Obserwuj wątek
    • ambivalent Re: chyba jednak stopuję 09.05.11, 14:26
      Buba, na jesieni bedziesz miala co robic. A do tego czasu postaraj sie odpoczac. Twoje dziecko juz duze jest, karmilas go dluzej niz zamierzalas (z tego co pamietam). Przez pierwsze pare dni bedzie ci zal, a potem ci ulzy. Az do jesieni smile
      A tak na marginesie, zamierzasz pompowac tez dla nowego?
      • 11buba Re: chyba jednak stopuję 09.05.11, 14:29
        tak, ten system się u nas sprawdził, a ja do piersiowania nie jestem stworzona
        • ambivalent Re: chyba jednak stopuję 10.05.11, 21:00
          A ja z drugim mam nadzieje piersiowac. To jest bardzo meczace pompowac przez kilka miesiecy i szczerze mowiac, nie wyobrazam sobie pompowania majac chodzacego szkraba w domu. Mam nadzieje, ze Tobie sie uda. Trzymam kciuki.
          • 11buba Re: chyba jednak stopuję 10.05.11, 22:12
            też sobie tego nie wyobrażambig_grinbig_grin
            • karolinairena Re: chyba jednak stopuję 10.05.11, 23:07
              Ja zauważyłam że ważne jest jak rodzina podchodzi do twojego pompowania. Nie muszę pamiętać o której tylko żeby stworzyli ci warunki, zajęli się dzieckiem itp. I całe te mycie.
              Jesteśmy boskie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka