mamuniaolunia 10.05.11, 08:38 Czy mogłybyście polecić mi jakąś fajną zabawkę do auta dla 11-miesięczniaka? Szukałam w necie, ale jedyne co znalazłam, to pluszowa kierownica z telefonem - na moje oko nudy na pudy... Podpowiecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matka_karmiaca Re: Zabawka do samochodu 10.05.11, 11:15 A jeździ jeszcze tyłem, czy już przodem? Dla jeżdżących przodem są takie maty interaktywne do mocowania na oparciu przedniego fotela. A jak jeszcze w 1 foteliku, to jak do wózka, to co się da przyczepić do rączki... U mnie największym problemem jest, że wyrzuca, więc muszą być przyczepione. Odpowiedz Link Zgłoś
matka_karmiaca Re: Zabawka do samochodu 10.05.11, 16:58 Moja Ola jest troszkę starsza, właśnie robię listę prezentów urodzinowych dla niej i upatrzyłam takie coś: www.ceneo.pl/375613s - Tiny Love Magiczna Kierownica Farma Może powinnyśmy zapytać na Małym Dziecku, a nie na Niemowlu Odpowiedz Link Zgłoś
mamuniaolunia Re: Zabawka do samochodu 10.05.11, 20:30 Oglądałam ją i średnio mi się podoba. Poza tym jak dziecko wyrzuci kierownicę (mój teraz jest na takim etapie) no to po zabawie... Siedzi z tyłu sam, więc nikt mu jej nie poda... Potrzebuję czegoś do przymocowania Odpowiedz Link Zgłoś
wariamiktoria Re: Zabawka do samochodu 10.05.11, 20:58 Może zrób mu quiet book? Podobno świetnie się właśnie w samochodzie sprawdzają. Nasz jeździ dalej tyłem i na wyjazdy dostaje samochodziki, jak wyrzuci to nie ma, nauczył się. Zawsze możesz mieć też kilka zabawek do podania np. na światłach. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuniaolunia Re: Zabawka do samochodu 10.05.11, 21:07 Wow, super te książeczki Ale moje zdolności plastyczno-manualne dalece odbiegają od tego poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
seductivebarry1981 Re: Zabawka do samochodu 10.05.11, 21:21 takie książeczki są do kupienia w Ikei Odpowiedz Link Zgłoś
wariamiktoria Re: Zabawka do samochodu 10.05.11, 21:48 Myślę, że na powoli i spokojnie też zrobisz. Są tam też tak sobie wykonane ale dzieci i tak mają z nich frajdę. Te samouczki krok po kroku nieźle pokazują. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka.1983 Re: Zabawka do samochodu 11.05.11, 15:00 Śliczne książeczki są w Rossmann'ie. Mój synek ma taką i bardzo ją lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: Zabawka do samochodu 10.05.11, 23:15 ta kierownica ma taka opcje ze mozna ja zalozyc na dolna czesc pasow, ta czesc w ktora sie wpina pasy fotelikowe. i jest na sznureczku wiec jak wypadnie z rak to nie spadnie na podloge i bedzie wisiec sobie ale moim zdaniem to nie jest zabawka dla tak malego dziecko. przynajmniej u corki mojej siostry nie zdala egzaminu w tak mlodym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Zabawka do samochodu 11.05.11, 18:03 nie wiem czy do dostania w Polsce, ale pewnie tak ( moze Allegro), mialam takie lustereczko dla dziecka, ze swiatelkami, muzyka, dziecko widzialo siebie. Ja przy sobie mialam pilota, ktorym moglam mu wlaczac piosenki i swiatelka. www.walmart.com/ip/Fisher-Price-Deluxe-Automobile-Mirror-Precious-Planet/13911226?sourceid=1500000000000003260330&ci_src=14110944&ci_sku=13911226 Odpowiedz Link Zgłoś