Dodaj do ulubionych

Chusta dla maluszka-czy używacie

06.07.11, 18:19
Witam

Czy używacie chust do noszenia dzieciaczków.
Właśnie prześledziłam sobie na allegro i nie wiem co wybrać, są bardzo rózne. tkane, elastyczne itd, jakieś takie usztywniane.
Proszę polećcie coś, oczywiście niedrogiego i praktycznego (nie chcę wydawać pieniędzy na zbędny nabytek)

Pozdrawiam serdecznie, Ania
Obserwuj wątek
    • romasubrosa Re: Chusta dla maluszka-czy używacie 06.07.11, 18:32
      moze tutaj cos poczytasz forum.gazeta.pl/forum/w,572,99031224,99031224,Jakie_chusty_polecacie_.html
    • julka1967a Re: Chusta dla maluszka-czy używacie 06.07.11, 18:34
      ... i jest forum o chustach
      forum.gazeta.pl/forum/f,44603,Kawalek_szmaty_chusty_i_.html
      • muta001 Re: Chusta dla maluszka-czy używacie 06.07.11, 18:36
        Dzięĸi smile
        • blaue777 Re: Chusta dla maluszka-czy używacie 06.07.11, 22:48
          Może najpierw pożyczycz od kogoś i sprawdź. Ja pożyczyłam jedną i bardzo nam się nie spodobała, kupiłam taką zwykłą wiązaną i użyłam jej 5 razy (2 x zimą jak nie mogłam przejechać wózkiem, 2 razy nad morzem na plaży z tego samego powodu i 1 x ostatnio jak musiałam przebiec się po sklepie).
    • budzik11 Re: Chusta dla maluszka-czy używacie 06.07.11, 23:49
      Używałam od 7 dnia życia syna mniej więcej przez 1,5 roku i nie wyobrażam sobie teraz mieć dziecka i nie mieć chusty. Nie było problemu z płaczącym maluchem, z brakiem czasu na obowiązki. Robiłam wszystko, co musiałam - razem z dzieckiem. Miałam kilka różnych chust, wszystkie firmowe, nie żadne "niedrogie i praktyczne" bo za jakość się płaci i czuć różnicę. Miałam chustę kółkową, reszta - tkane, wiązane, i kilka nosideł azjatyckich.
    • calineczkazbajkii Re: Chusta dla maluszka-czy używacie 07.07.11, 18:08
      moj Syn ma 13-cy i ja jeszcze czasem jej używam
      mam taką
      https://www.femail.com.au/img/baba_slings.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka