woruska 16.10.11, 13:13 Może ktoś mi powiedzieć jak założyć śpiworek w spacerówce Jedo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milkads Re: Zainstalowanie śpiworka w wózku Jedo 16.10.11, 21:27 O ile dobrze pamiętam, to w rogu na siedzisku są haczyki, którymi należy przypiąć śpiworek. A wyżej- po bokach- są nity do przypięcia górnej części. Ja miałam na stale przypięty spiworek tymi haczykami, a odpinałam tylko te nity. Odpowiedz Link Zgłoś
lumierin Re: Zainstalowanie śpiworka w wózku Jedo 16.10.11, 22:18 ha ha ja też nie umiem Powiedz mi jeszcze czy cały ten plastik co jest pod nóżkami dziecka wchodzi do spiworka czy też śpiworek jest na nim? Odpowiedz Link Zgłoś
mag-adi Re: Zainstalowanie śpiworka w wózku Jedo 17.10.11, 20:49 no własnie, też się nad tym zastanawiam proszę o podpowiedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: Zainstalowanie śpiworka w wózku Jedo 17.10.11, 21:22 Śpiworek jest na nim- plastik z podnożka w śpiworek się nie zmieści- cudów nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
woruska Re: Zainstalowanie śpiworka w wózku Jedo 22.10.11, 22:47 dzięki za odpowiedzi, myślałam, ze tylko ja mam taki problem. Metoda prób i błędów doszłam do tego ze ta część pasów co jest w kroku przekłada się przez śpiworek. Odpowiedz Link Zgłoś