miska77 02.07.04, 13:37 Witam ! Moj 5-cio miesieczny synek tak strasznie tarmosi karuzele, ze boje sie, ze urwie caly pałąk i zrobi sobie krzywde Czy ktorejs z Was zdarzylo sie, ze dzidzia zlamala ten pałąk ? Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakacpra1 Re: karuzela Canpol Babies 02.07.04, 14:49 Witam ! Nam się to przytrafiło, mój synuś złamał pałąk od karuzelki gdy był dokładnie w wieku Twojego malucha. Na szczęście byłam obok i nic mu się nie stało. Dodam, że my również mieliśmy karuzelkę Canpolu, więc radzę bardzo uważać. A swoją drogą silne chłopaki z tych naszych dzieci pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a_bizon Re: karuzela Canpol Babies 02.07.04, 18:51 Mój synek w wieku 3. miesięcy złamał pałąk od karuzeli. Powiem szczerze, że jestem trochę zdegustowana, że takie to liche. Też nic się nie stało, tylko ta materiałowa parasolka do której przyłączone są misie wylądowała na głowie mojego synka. I też się zastanawiałam czy mój Kacperek taki silny czy ten plastik taki szajsowaty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alisia79.1 Re: karuzela Canpol Babies 02.07.04, 21:52 mam 6 miesiaczna corke i juz trzecia karuzelke...kazda jedna innej firmy...wszystko rozwala Odpowiedz Link Zgłoś
karollaa Re: karuzela Canpol Babies 03.07.04, 21:57 Szczerze mówiąc to chyba dlatego, ze ten sprzęt służy do oglądania jak się porusza i słuchania... a nie tarmoszenia Może lepiej wyżej zamontować to ustrojstwo Ale wiadomo, dzieci mają swoje zdanie. Fajna jest karuzelka z Ikei. Wprawdzie nie ma muzyczki za to pałak jest z elastycznego pręta i nie da się go złamać! Odpowiedz Link Zgłoś