Dodaj do ulubionych

zęby, a katar

28.09.13, 11:00
Moja corka ma od tygodnia katar. Bylam z nia u lekarza, a ta wyslala mloda na badanie CRP, po wyniku stwierdzila ze katar na 100% NA ZEBY (crp 0,7) - fakt, zab idzie.
Czy badanie crp jest w stanie w 100% wykluczyc infekcje, zwlaszzca wirusowa?
Pytanie drugie, czy katar na zeby to zawsze lejaca sie woda? Corka obecnie ma gesty katar, nos na maksa zapchany sad a tu na forum raczej pisze sie ze na zeby leje sie z noska.
Czym ulzyc maluszkowi? Masc majerankowa dla 8,5 msc dziecka bedzie ok?
Lekarka kazala podawac wit C, wapno, i navisin soft w razie potrzeby - to faktycznie pomoze jak katar jest niby na zeby?
Mama mi podpowiada, zeby przylozyc cieple ziemniaki do czola, stosowala ktoras takie babcine metody? Pomogly?
ps. wiem ze to ostatnio popularne tematy, ale niestety nie mam czasu na szperanie po forum. Z gory dzieki dziewczyny smile
Obserwuj wątek
    • murwa.kac Re: zęby, a katar 28.09.13, 13:23
      tak, od zebow katar nonstop sie leje.

inhaluj, podawaj wit c., nasivin, wapno - jak najbardziej to ulzy.

forum.gazeta.pl/forum/w,572,147050897,147052990,Re_Katar_i_goraczka_kiedy_do_lekarza_.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,577,146878415,,Gesty_katar.html?v=2
      • kopiko-lol Re: zęby, a katar 28.09.13, 14:16
        dzieki, zawsze mozna na Ciebie liczyc smile
        czyli tak jak myslalam, to pewnie infekcja, a zeby ida swoja droga, albo 2w1
        • basia752 Re: zęby, a katar 01.10.13, 18:30
          U mojej małej razem z przebijającym się ząbkiem piewszego dnia był gęsty, zatykający nos katar a potem wodnisty, tez stawiam że katar był przez zęby

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka