Dodaj do ulubionych

brak apetytu u 3-miesięcznego dziecka

03.10.13, 20:50
Mam problem moja córcia stwierdziła że podenerwuje mamusię i od jakichś 2tyg je bardzo mało na dobę to wychodzi 490do 530 mil mm byliśmy u pediatry osłuchowo czysto gardło blade uszy czyste w moczu brak bakterii. mam wrażenie że zaspokoi pierwszy głód czasem to tylko 50mil po 3h niejedzenia a potem albo bawi się smoczkiem albo wygina się i płacze. mamy skierowanie do szpitala ale mamy poczekać do poniedziałku bo przez weekend nic nie zrobią tylko byśmy sobie poleżały a jednak lepiej w domku.Może mieliście podobny przypadek bo ja już w depresje popadamsad karmienie to jakiś horror jestsad
Obserwuj wątek
    • murwa.kac 6niusia 03.10.13, 21:01
      Bardzo proszę o zmniejszenie sygnaturki do regulaminowych 4 linijek tekstu.
      Możesz się ograniczyć do jednego suwaczka, albo postarać się je ułożyć obok siebie w jednej linii.
      • 6niusia [...] 03.10.13, 21:10
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • murwa.kac Re: 6niusia 04.10.13, 12:11
          w swoich ustawieniach musisz usunac po prostu jeden suwaczek i bedzie ok.

jezeli chcesz dwa - albo generujesz linki do nich i wstawiasz same linki w sygnaturce.
          albo - jezeli portal suwaczkowy umozliwia ten manewr (Lilypie umozliwia) wygenerowac suwaczki w wersji mini. nastepnie wkleic kody w ustawieniach sygnaturki obok siebie, bez spacji.
          (instrukcja by Neffi79. tu masz podglad jak to u niej wyglada forum.gazeta.pl/forum/w,572,147216947,147232145,Re_refundowane_czy_skojarzone_.html )
    • baba_niejaga Re: brak apetytu u 3-miesięcznego dziecka 03.10.13, 21:05
      U mnie tak było i u szwagierki też.
      Dziecię pewnego dnia przestało jeść.
      U szwagierki ten stan trwa do dziś. Moja mała po 3 miesiącach niejedzenia z dnia na dzień zamiast 60 ml wypił 200 ml i już. A ile badań, lekarzy. Stosy tego mamsmile
    • olik81 Re: brak apetytu u 3-miesięcznego dziecka 04.10.13, 13:23
      skok rozwojowy
      przejdzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka