Dodaj do ulubionych

do Kjut :)

08.06.14, 14:00
No to już smile
Obczaj swoją pocztę gazetową
Obserwuj wątek
    • 3luna3 Re: do Kjut :) 08.06.14, 14:50
      Panizalewska porodziłaś dziecię? big_grin
      • panizalewska porodziłam, a jużci! 08.06.14, 15:55
        Tadaaaam! big_grin
        No to obwieszczę wszem i wobec, a co!

Skurcze od 21:30 we wtorek 3 czerwca, chłop wykluł się 5 min po północy, czyli już 4, w rocznicę Wolnej Polski wink Czyli całej zabawy 2,5 godziny, obyło się bez strat w ludziach i sprzęcie, choć chłop spory, bo 4,1 kg i 57 cm.

Inflancka ma personel do dupy, z wyjątkiem "mojej" położnej, Krystyny Komosy, która przeniosła się z Żelaznej i ma dobre tradycje ochrony krocza tongue_out I jeszcze jedna dziewuszka stażystka chyba i pani sprzątająca. I to by było na tyle z normalnych ludzi tam. Dali mi zasyfiony laktator, szalejąca kiła i mogiła pod membraną, a podobno wyparzony. Kryminał. Lokalowo spoko, chociaż w salach nie mają absolutnie NICZEGO do pielęgnacji noworodków, butlę serwują chętnie, aż się rwą do tego po prostu. Nie pomagają w niczym, frustrują, wpędzają w poczuce winy z powodu braku nacięcia krocza. No czad. Jak ktoś jest twardy i ma już dobre doświadczenie, to Inflancka nie zaszkodzi wink

A i była u nas Bufetowa w srebrnym kostiumiku (bardzo twarzowym zresztą), z Uściskiem Dłoni Prezesa z okazji Wolnej Polski Właśnie. Wyciek moich danych osobowych i tego, czy sobie życzę, żeby ktoś zawracał mi krwawiącą d*pę to pikuś tongue_out Miejsca w żłobku ani karty ZTM nie dostałam wink

Generalnie było spoko, teraz są jazdy w domu z docieraniem się z dwulatką. Ale bobas mega słodki, cichy, spokojny programista po tacie wink
        • panizalewska i powiem Wam jedno... 08.06.14, 16:00
          GAAAZ!
          oł yeah! na haju lepiej wink
          • daneeka Re: i powiem Wam jedno... 08.06.14, 22:37
            Gratulacje! I niechże się Wam szczęści teraz i na zawsze smilesmile
        • audrey2 Re: porodziłam, a jużci! 08.06.14, 16:05
          gratulacje!!) i duuuuzo siły teraz, mówią, ze na początku hardcore z dwójką, ale potem Hawaje
          a czemu w takim razie Inflancka, a nie Żelazna? w św Zofii moje młode powiłam i kocham ten szpital miłością wielką, choć co położna, to inne zdanie (a dla świeżej matki słowo położnej byo na wagę złotawink)
        • mmajcka Re: porodziłam, a jużci! 08.06.14, 16:55
          Gratuluje!!
        • ashraf Re: porodziłam, a jużci! 08.06.14, 18:52
          Serdeczne gratulacje, szybko i konkretnie! smile
        • 3luna3 Re: porodziłam, a jużci! 08.06.14, 21:38
          Wow, aleś się szybko wyrobiła big_grin
          W moim szpitalu była salowa, która się oburzała, że kosz w toalecie pełen podpasek;> nadzwyczaj dziwne, prawda?wink

Gratuluję serdecznie, najlepszego na nowej drodze życia dla maluszka, a dla Ciebie niech promocja trwa jak najdłużejbig_grin

A jak będzie miał na imię, jeśli to nie tajemnica?wink
    • kjut Re: do Kjut :) 08.06.14, 17:26
      Ojej! No to gratuluję serdecznie i bardzo mocno i ściskam smile maila nie dostałam sad jeśli chcesz mi fotkę wysłać to tu: a.m.parzych@gmail.com big_grin a jeśli nie chcesz to nie wysyłaj ;p życzę powodzenia z dwójką w domu i czekam na shizowe wątki noworodkowe wink

I jeszcze - co do cichości małego to nie zsvhwalaj dnia przed zachodem słońca, co by się nie okazało, że to dwutygodniowy okres promocyjny big_grin
      • panizalewska Re: do Kjut :) 08.06.14, 17:38
        Ano ano, biorę to pod uwagę, że chwilowa promocja big_grin Córce się skończyła po miesiącu - nagły atak alergicznych kolek na 4 kolejne miesiące. Teraz pilnuję diety, ostrożnie z czerwonymi warzywami, z owoców tylko jabłka tongue_out Bardzo się staram bez krowizny, choć kocham sery ;'( Może się uda ominąć armagedony.
        Fotkę przemyślę, bo i na fejsie się nie uzewnętrzniam, żeby potem mnie dzieci do sądu nie pozwały za wykorzystanie ich wizerunku bez zgody wink

Dziękuję wszystkim za gratulacje smile Bardzo mi miło smile

Żelazna zakorkowana, że nie wiem. Totalny hardcore. Jeździłam tam na KTG przez ten poprzedni tydzień i za każdym razem kobity wywieszały kartkę, że odsyłają do innych szpitali. Za 1 razem było 15 dziewczyn oczekujących, za 2 razem 19, a za trzecim jedna dziewczyna SIEDZIAŁA w oczekiwaniu na miejsce. No armagedon po prostu!

Więcej pikantnych szczegółów na Dobrym Porodzie i na Szpitalach wink
        • kjut Re: do Kjut :) 08.06.14, 17:51
          Spoczko, spoczko ja wszystko rozumiem, sama fot nie wysyłam wink tak tylko mówię, że niestety nie wiem co w mailu było smile zajrzę na dp z ciekawości - uwielbiam pikantne szczegóły smile
        • 3luna3 Re: do Kjut :) 08.06.14, 21:40
          panizalewska napisała:

>
          > Więcej pikantnych szczegółów na Dobrym Porodzie i na Szpitalach wink
          >

Też idę, żądnam ja tych pikantnych szczegółów big_grin
    • 3luna3 Re: do Kjut :) 08.06.14, 21:38
      I sroki Kjut, że Ci się w wątek do Ciebie skierowany wpakowałamwink
      • kjut Re: do Kjut :) 08.06.14, 22:30
        Ech, luna.... jak ja Ci to wybaczę... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka