panizalewska 08.06.14, 14:00 No to już Obczaj swoją pocztę gazetową Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panizalewska porodziłam, a jużci! 08.06.14, 15:55 Tadaaaam! No to obwieszczę wszem i wobec, a co! Skurcze od 21:30 we wtorek 3 czerwca, chłop wykluł się 5 min po północy, czyli już 4, w rocznicę Wolnej Polski Czyli całej zabawy 2,5 godziny, obyło się bez strat w ludziach i sprzęcie, choć chłop spory, bo 4,1 kg i 57 cm. Inflancka ma personel do dupy, z wyjątkiem "mojej" położnej, Krystyny Komosy, która przeniosła się z Żelaznej i ma dobre tradycje ochrony krocza I jeszcze jedna dziewuszka stażystka chyba i pani sprzątająca. I to by było na tyle z normalnych ludzi tam. Dali mi zasyfiony laktator, szalejąca kiła i mogiła pod membraną, a podobno wyparzony. Kryminał. Lokalowo spoko, chociaż w salach nie mają absolutnie NICZEGO do pielęgnacji noworodków, butlę serwują chętnie, aż się rwą do tego po prostu. Nie pomagają w niczym, frustrują, wpędzają w poczuce winy z powodu braku nacięcia krocza. No czad. Jak ktoś jest twardy i ma już dobre doświadczenie, to Inflancka nie zaszkodzi A i była u nas Bufetowa w srebrnym kostiumiku (bardzo twarzowym zresztą), z Uściskiem Dłoni Prezesa z okazji Wolnej Polski Właśnie. Wyciek moich danych osobowych i tego, czy sobie życzę, żeby ktoś zawracał mi krwawiącą d*pę to pikuś Miejsca w żłobku ani karty ZTM nie dostałam Generalnie było spoko, teraz są jazdy w domu z docieraniem się z dwulatką. Ale bobas mega słodki, cichy, spokojny programista po tacie Odpowiedz Link Zgłoś
panizalewska i powiem Wam jedno... 08.06.14, 16:00 GAAAZ! oł yeah! na haju lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
daneeka Re: i powiem Wam jedno... 08.06.14, 22:37 Gratulacje! I niechże się Wam szczęści teraz i na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
audrey2 Re: porodziłam, a jużci! 08.06.14, 16:05 gratulacje!!) i duuuuzo siły teraz, mówią, ze na początku hardcore z dwójką, ale potem Hawaje a czemu w takim razie Inflancka, a nie Żelazna? w św Zofii moje młode powiłam i kocham ten szpital miłością wielką, choć co położna, to inne zdanie (a dla świeżej matki słowo położnej byo na wagę złota) Odpowiedz Link Zgłoś
ashraf Re: porodziłam, a jużci! 08.06.14, 18:52 Serdeczne gratulacje, szybko i konkretnie! Odpowiedz Link Zgłoś
3luna3 Re: porodziłam, a jużci! 08.06.14, 21:38 Wow, aleś się szybko wyrobiła W moim szpitalu była salowa, która się oburzała, że kosz w toalecie pełen podpasek;> nadzwyczaj dziwne, prawda? Gratuluję serdecznie, najlepszego na nowej drodze życia dla maluszka, a dla Ciebie niech promocja trwa jak najdłużej A jak będzie miał na imię, jeśli to nie tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś
kjut Re: do Kjut :) 08.06.14, 17:26 Ojej! No to gratuluję serdecznie i bardzo mocno i ściskam maila nie dostałam jeśli chcesz mi fotkę wysłać to tu: a.m.parzych@gmail.com a jeśli nie chcesz to nie wysyłaj ;p życzę powodzenia z dwójką w domu i czekam na shizowe wątki noworodkowe I jeszcze - co do cichości małego to nie zsvhwalaj dnia przed zachodem słońca, co by się nie okazało, że to dwutygodniowy okres promocyjny Odpowiedz Link Zgłoś
panizalewska Re: do Kjut :) 08.06.14, 17:38 Ano ano, biorę to pod uwagę, że chwilowa promocja Córce się skończyła po miesiącu - nagły atak alergicznych kolek na 4 kolejne miesiące. Teraz pilnuję diety, ostrożnie z czerwonymi warzywami, z owoców tylko jabłka Bardzo się staram bez krowizny, choć kocham sery ;'( Może się uda ominąć armagedony. Fotkę przemyślę, bo i na fejsie się nie uzewnętrzniam, żeby potem mnie dzieci do sądu nie pozwały za wykorzystanie ich wizerunku bez zgody Dziękuję wszystkim za gratulacje Bardzo mi miło Żelazna zakorkowana, że nie wiem. Totalny hardcore. Jeździłam tam na KTG przez ten poprzedni tydzień i za każdym razem kobity wywieszały kartkę, że odsyłają do innych szpitali. Za 1 razem było 15 dziewczyn oczekujących, za 2 razem 19, a za trzecim jedna dziewczyna SIEDZIAŁA w oczekiwaniu na miejsce. No armagedon po prostu! Więcej pikantnych szczegółów na Dobrym Porodzie i na Szpitalach Odpowiedz Link Zgłoś
kjut Re: do Kjut :) 08.06.14, 17:51 Spoczko, spoczko ja wszystko rozumiem, sama fot nie wysyłam tak tylko mówię, że niestety nie wiem co w mailu było zajrzę na dp z ciekawości - uwielbiam pikantne szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
3luna3 Re: do Kjut :) 08.06.14, 21:40 panizalewska napisała: > > Więcej pikantnych szczegółów na Dobrym Porodzie i na Szpitalach > Też idę, żądnam ja tych pikantnych szczegółów Odpowiedz Link Zgłoś
3luna3 Re: do Kjut :) 08.06.14, 21:38 I sroki Kjut, że Ci się w wątek do Ciebie skierowany wpakowałam Odpowiedz Link Zgłoś