Czesc dziewczyny. Ja jak co miesiac zakladam watek w nadzeji, ze podzielicie sie ze mna swoimi problemami i radosciami. Co u was nowego? Cow sprawie snu, aktywnego czasu, rozszerzania diety?
Ja juz wrocilam do pracy na caly etat i maz siedzi z dzeciakami w domu, tak wiec to chyba on powinien zalozyc tego posta

Karmie piersia i spuszczam mleko laktatorm na przerwach. Ale dlugo juz tak nie pociagne. Mam krotkie przerwy i czasami nie mogle znalesc cichego miejsca. Poza moim mleczkiem corka dostaje jeszcze rano kaszke, pozniej obiadek a wieczorem starte jabluszko. Dzis po raz pierwszy dodalam jej kurczaka do obiadku. Poza tym daje jej jeszcze chrupki kukurydziane i wafle ryzowe. Zaczne jej tez dodawac zoltko do obiadku.
W sprawie snu- spi 3 krotkie drzemki po godzinie, ale ostatnio coraz czesciej 2 dluzsze drzemki po 1.5 lub 2 godz. Wieczorem chodzi spac okolo 21 a wstaje o 8 rano, ale ma mase pobudek- min 3 pobudki, max- 12 pobudek.
W sprawie rozwoju fizycznego- pelza bardzo sprawnie, nie siedzi, postawiona na nozkach i trzymana pod pachami nie utrzymuje jeszcze ciezaru ciala na nogach.
A generalnie corka to maruda. Nauczyla sie mowic adada i caly dzien lezy i piszczy adadada. Trzeba duza ja zabawiac, jest ciezko z nia i jej starszym braciszkiem

No mamuski, a co u was?