larenata 07.11.04, 18:10 Moje raczkujące dziecię zaczyna wyruszać na wycieczki... Zastanawiamy się nad kupnem barierki na schody. Widzialam takie w Ikei i na allegro. Możecie coś doradzić? Czym się kierować w wyborze? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta76 Re: Jaka barierka????????????????????????? 08.11.04, 10:25 Podrzucam wątek do góry, gdyż mam ten sam problem i musze zacząć się rozglądać za jakąś barierką, a kompletnie nie wiem, gdzie i co można kupić. Jeżeli ktoś montował cos takiego u siebie w domu, niech da znać, każda rada się przyda... Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow Re: Jaka barierka????????????????????????? 08.11.04, 10:38 my mamy ta z ikei, metalowa z blokada. i jest super. powiedzmy, ze jest warta ceny. zamontowalismy ja co prawda, zeby koty nie wchodzily do sypialni, ale to raczej nie ma znaczenia. synek 9.5mies uwielbia przy nie stac, trzasc nia i wdrapywac sie na nia ale 3-latek juz sobie z nia swietnie radzi. na 2-latku jeszcze nie mielismy okazji sprawdzic. pozdr, monika Odpowiedz Link Zgłoś