joanna1982 08.11.04, 14:51 Dziewczyny jaką oliwkę polecacie. Po "Bambino" Natalka ma suchą skórę a po "Johnsonie" mi ją całą wysypało. Która oliwka dobrze nawilża? I co zamiast mydła? Proszę pomóżcie Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota751 Re: Jaka oliwka???? 08.11.04, 15:01 Ja używałam Bambino a teraz Skarb Matki, normalna polskiej produkcji. O kosmetykach Jonson's słyszałam że bardzo uczulają. Można też krem bambino, ale lżej jest oliwką. Jeśli chodzi o mydło to w tej chwili jest Arco dla dzieci. Próbowaliśmy płynu do kąpieli, ale ponieważ małego kąpię na gąbce, to i tak jest mało piany, poczekam aż sam będzie siedział. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
milenamilena Re: Jaka oliwka???? 08.11.04, 15:13 zobacz na forum: pielęgnacja skóry dizeka: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=659 pozdrawiam Milena Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Jaka oliwka???? 08.11.04, 15:16 spróbuj Nivea albo Ziaja. A do kąpieli może płyn z oliwką Baby delfi albo Nivea. Odpowiedz Link Zgłoś
komika Re: Jaka oliwka???? 08.11.04, 17:14 Hej!Gdy smarowałam moje dziecko oliwką bambino na sucha skóre to tez wysuszała jeszcze bardziej, ale wziełam wlałam tą oliwke do kąpieli i teraz mamy gładziutka nawilżoną skórke!!Zamiast mydła możesz używać oilatum w kostce albo oilatum -emulsja do kąpieli-też wspaniale nawilża skórke, myje i nie trzeba potem juz niczym smarować!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
plesse27 Re: Jaka oliwka???? 09.11.04, 09:08 ja mojej Natalce daje od urodzenia do kapieli troche plynu do mycia Johnsona,a teraz uzywam takze mydla oilatenpo kapieli krem penatenmoja corcia ma uczulenie na kazda oliwkekapie ja na gabce i mam piane w wanience)) Odpowiedz Link Zgłoś