jola1977 Aga dzięki wieeeeelkieeee. 19.12.04, 09:16 Dzięki za wysłanie tych odgłosów, mam już pełną kolekcję. Rachunki pewnie będą mniejsze.Pozdrawiam gorąco.Jola Odpowiedz Link Zgłoś
azia2004 Czy mozna...? 19.12.04, 10:38 Witajcie moj synek tez nalezy do grona suszarkolubow, czy moglabym prosic o przeslanie plikow na adres mackowia@tlen.pl ? dzieki wielkie!!! Asia Odpowiedz Link Zgłoś
aga225 Re: azia2004 19.12.04, 23:30 jasme że mozna wysyłam i jak by cos nie doszło daj znać wyśle jeszcze raz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga225 Re:azia2004 19.12.04, 23:32 o właśnie przeczytałam że jola przesłała Ci pliki to ja juz nie wysyłam ale jak by cos to daj znać ))) Odpowiedz Link Zgłoś
margerytka1 Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 19.12.04, 14:39 Dziewczyny, czy któraś z Was mogłaby wysłać te pliki również do mnie? Bardzo bardzo proszę.... Mój Krzyś ma tylko 4 tygodnie, na razie szukamy z mężem dobrej metody na przespanie nocki - kiepsko to wychodzi, jako że nie chcemy go przyzwyczajać do smoczków, noszenia, bujania itp. (czyli wszystkiego, co później może okazać się trudne do wytrzymania dla "usypiaczy", czyli nas) Że suszarkę lubi to już wiemy, ale nie przyszło nam do głowy wykorzystać tego faktu w taki sposób Spróbowałabym z taką płytką. gosiajoz@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jola1977 wysłane :-)) 19.12.04, 22:42 Azia2004 i Margerytka1 wysłałam Wam te pliki. Dziewczyny dajcie znac czy doszło. Jola. Odpowiedz Link Zgłoś
margerytka1 Re: wysłane :-)) 20.12.04, 01:19 Jolu, dziękuję. Doszły wszystkie trzy. Mi najbardziej podoba się wodospad, zobaczymy, jak Krzysiaczkowi. Póki co, dzisiaj skubany śpi słodko, ale wczoraj to była łaźnia Odpowiedz Link Zgłoś
kachaha1 Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 20.12.04, 00:23 Jesli mozna to ja tez prosze o te dzwieki! Pierwszy raz slysze o usypianiu suszarka i przyznam ze w szoku jestem.Widze ze opinie pozytywneMoj adres:kachaha@interia.pl Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
aga225 Re: Do kachaha1 20.12.04, 00:48 hej wysyłam Ci odgłosy mam nadzieje że sie przydadzą moja mała jak boli ją brzuszek zasypia przy suszarce w ciągu paru chwil )) pozdrawiamy aga i wikusia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek76 Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 20.12.04, 17:01 bardzo was proszę o przesłanie mi tych odgłosów - z góry dziękuję! kasiaprz@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jola1977 do Kasiek76 20.12.04, 17:07 Kasiu właśnie Ci wysłałam te pliki mam nadzieję, że wszystko będzie o.k. Jeśli coś będzie nie tak to daj znać. Pozdrawiam serdecznie. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
magda_ss Re: do Kasiek76 20.12.04, 19:13 mam prośbę żebyś mi również przesłała te pliki, będę bardzo wdzięczna i moje maleństwo też. moj ades : magda_ss@NOSPAM.gazeta.pl wesołych Swiąt Odpowiedz Link Zgłoś
jola1977 Magda wysłałam :-)) 20.12.04, 19:26 Magda wysłałam Ci te pliki. Mam nadzieję, że się u Ciebie sprawdzą. Mój Adaś niestety woli jednak suszarkę "na żywo" buuuuu, znowu kosmiczny rachunek za prąd Pozdrawiam gorąco. Jola. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_ss Re: Magda wysłałam :-)) 20.12.04, 20:00 Jola przepraszam Cię bardzo ale żle w[pisałam swój adres. czy mogłabyś jeszcze raz mi przesłać. podaje prawidłowy: magda_ss@gazeta.pl przepraszam za klopot i jeszcze raz dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jola1977 Magda wysłałam ponownie :-)) 20.12.04, 23:35 Faktycznie było coś nie tak, bo wszystkie wiadomości do mnie wróciły. Teraz powinno być o.k. a jak nie to będę wysyłać do skutku. Pozdrawiam!!! Jola Odpowiedz Link Zgłoś
magda_ss Re: Magda wysłałam ponownie :-)) 21.12.04, 16:08 Jolu dziękuje Ci bardzo, doszło do mnie, właśnie destuje na Dzidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
carri Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 20.12.04, 19:38 Baaardzo proszę o przesłanie mi plików na adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
kachaha1 Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 21.12.04, 02:20 Dziekuje Ci bardzo! Wszystkie dotarly.Pozdrawiam!!! ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT DLA WAS I WASZYCH RODZIN! Odpowiedz Link Zgłoś
krolik_80 Poproszę o pliki 21.12.04, 16:10 Dziewczxyny bardzo proszę, niech któraś mi prześle te pliki. Mały śpi tylko przy suszarce, albo szczoteczce do zębów (elektrycznej). Bardzo was proszę. Adres barabaszb@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magda_ss Re: Poproszę o pliki 21.12.04, 16:18 już Ci wysyłam ,daj znać czy doszły ,jak nie to Ci wyśle jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
krolik_80 Re:Dziękuję 22.12.04, 18:33 Doszły wszystkie trzy. Baaardzo dziękuję. Mam nadzieję, że Kuba też będzie zadowolony. Wszystkiego dobrego z okazji świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek76 Do Jola 1977 21.12.04, 16:52 Dziękuję Ci bardzo za pliki - wszystkie doszły, będziemy wieczorkiem testować Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarajs Re: Do Krolisia 21.12.04, 22:53 poproszę o pliki, dagmarajs@gazeta.pl Życzę wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
magnolijka Re: Do Krolisia 22.12.04, 20:56 Witam, ja również poproszę o pliki: magnolijka@gazeta.pl dzięki, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aga225 Re: Do magnolijka 23.12.04, 11:43 cześc krolisia chyba wyjechała na święta i bedzie dopiero po nowym roku (tak pisała kilka dni temu ) wiec ja prześle ci te pliki gdyby coś nie doszło daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
syla27 Re: Do magnolijka 24.12.04, 22:41 krolisa albo aga225 - proszę prześlijcie te pliki (szczególnie odgłos suszarki, bo nie wiem czy na inne odgłosy moje Maleństwo będzie też tak reagować) na adres: dominikgrabowski@o2.pl Czekam niecierpliwie i z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
aga225 Re: Do magnolijka 26.12.04, 21:23 cześć przesyłam pliki sorki że tak późno ale dopiero dziś siadłam do kompa jak by coś nie przeszło daj znać wysle jeszcze raz )) Odpowiedz Link Zgłoś
kaha1 Re: Do magnolijka 29.12.04, 20:06 zepsułą mi się suszarka!! ojoj trochę jej brakuje trochę późno ale mam prośbę czy mogłabym też poprosić o nagrany jej dźwięk ??? na moje konto gazetowe, albo na interii: kahakrakow@interia.pl baaaardzo proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
aga225 Re: Do kaha1 29.12.04, 20:51 cześć wysyłam wrazie gdyby coś nie przeszło daj znać wysle jeszcze raz ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaha1 Re: Do kaha1 30.12.04, 10:59 dziękuję ci bardzo, jest. jeszcze nie odsłuchałam jakby coś było nnie tak napiszę. jeszcze raz wielkie dzięki!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa7 POMOCY 25.01.05, 18:41 dziewczyny!!!!!!!!!!! poratujcie!!!!!!!!!!! prześlijcie mi te pliki na adres ksantypa7@wp.pl z góry dziękuję bardzo!!!! mama Mateusza Odpowiedz Link Zgłoś
mroova Re: Do magnolijka 07.01.05, 13:21 Ja też bardzo proszę o wysłanie tych magicznych usypiaczy. Dziękuję! mroova@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agadodo Re: Do Krolisia 30.12.04, 14:09 ja tez serdecznie prosze o pliczki na djvojtas@wp.pl z gory dziekuje aga i blizniaczki Odpowiedz Link Zgłoś
melba76 Re: Do Krolisia 31.12.04, 21:45 Ja również bardzo bardzo proszę o te pliki. Z góry dziękuję Na adres: jarvi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
be_mat Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 31.12.04, 22:21 Ja również baaaardzo proszę o mp3. Z góry dziękuję !!!! Życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku be_mat@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rybka002 Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 01.01.05, 01:35 To jescze ja sie dołączam. Bardzo proszę o te odgłosy. Będę bardzo zobowiązana rybka002@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anetkapb Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 01.01.05, 10:45 Jeszcze raz bardzo Cię proszę o te pliki, ostatnio coś nie przeszło, lub ja nie umiałam ich odebrać. Mój adres bonusiak@o2.pl Przepraszam za kłopot i bardzo dziękuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krolisia wyslane 04.01.05, 11:12 wyslalam po 3 pliki powyzszym osobom.Jesli do kogos nie doszlo napiszcie. Krolisia Odpowiedz Link Zgłoś
aga225 Re: wysyłam 01.01.05, 18:54 czesc dziewczyny wysyłam wam pliki wrazie gdyby coś nie doszło dajcie znac wysle jeszce raz. Szczesliwego Nowego Roku Odpowiedz Link Zgłoś
aga225 Re: chyba sie nie udało, 01.01.05, 19:06 dziewczyny odezwijcie sie czy doszły do was pliki bo chyba mi coś padło, jak nie dostałyscie to będe próbowała jeszcze raz.Aneta nie wiem czy wczoraj dostałaś pliki jeśli nie to wyśle jeszcze raz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joannasch do KROLISI 07.01.05, 09:30 ... w takim razie i ja poprosze te magiczne odglosy joannasch@gazeta.pl ... z góry serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
majm74 Re: wyslalam 07.01.05, 12:59 Do krolisi: BAAAArdzo proszę o przesłamie mi tych cudnych dźwięków bo moje bliźniaki uwielbiają suszarkę, odkurzacz i inne szumiące rzeczy ale z przerażeniem myślę o rachunku za prąd. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Mój adres majm74@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama_zuzi1 Re: wyslalam 10.01.05, 20:24 Droga Krolisiu!! Bardzo, bardzo proszę o przesłanie mi tej cudownej "muzyczki". Moja dzidzia i ja (przede wszystkim ja!) będziemy bardzo wdzieczne. Mój adres to: dominikabobola@wp.pl Pozdrawiamy Dominika i Zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
mama_zuzi1 Re: Do Krolisi! 11.01.05, 17:44 Kochana Krolisiu!! Stokrotne dzięki Ci za przesłanie "muzyczki" Zobaczymy czy na mojego szkraba to zadziała. Aż sie boję... Serdecznie pozdrawiamy Dominika i Zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
scully1 Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 07.01.05, 14:25 proszę o przysłanie mi plików na scully1@gazeta.pl pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
majm74 Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 09.01.05, 17:45 Czy któraś z mam posiadających już pilki z magicznymi dźwiękami mogłaby je mi przesłać? Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam. Monika majm74@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zosiazilawy Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 09.01.05, 18:50 Jest to bardzo dobry sposób - usypianie w suszarce, tylko nie zapomnijcie wyłączyc opcji "wirowanie", bo później dziecko jest lekko zakrecone. Pozdrawiam zosia Odpowiedz Link Zgłoś
kaja5 Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 10.01.05, 15:01 zosiazilawy napisała: > Jest to bardzo dobry sposób - usypianie w suszarce, tylko nie zapomnijcie > wyłączyc opcji "wirowanie", bo później dziecko jest lekko zakrecone. > Pozdrawiam > zosia ALE TY JESTES BYSTRA,TYLKO POZAZDROSCIC INTELIGENCJI. Odpowiedz Link Zgłoś
majm74 Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 11.01.05, 11:34 Czy ktoś się nade mną zlituje i przyśle mi te pliki? Prosze!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krolisia Re: do majm74 11.01.05, 22:10 Ja Ci juz 3 razy wyslalam,ale ciagle widze ze nic nie dochodzi. Moze masz zapchana skrzynke albo cos w tym stylu. Jutro sprobuje jeszcze raz Ci to wyslac bo teraz moj synus krzyczy wie musze leciec. Krolisia Odpowiedz Link Zgłoś
justa74 Czy ja też mogę....? 11.01.05, 22:48 Witaj. Czy jest jeszcze szansa na pliki albo może o źródło w Internecie skąd były ściągane? Adres mojego męża: michalakbartosz@o2.pl Bardzo dziękuje - może wreszcie zmniejszą się rachunki.... POzdrawiam, Justyna mama Zazanki i Gabrysi Odpowiedz Link Zgłoś
magak Re: Czy ja też mogę....? 12.01.05, 10:15 Może ktoś się zlituje i prześle mi również pliki z suszarką, okurzaczem i wodospadem. Baaaaaaaaaardzo proszę mój adres - duża pojemność konta: kornowicz@bkte.pl Dziękuję Magda Odpowiedz Link Zgłoś
matador3 krolisiu ja tez poprosze o suszarke i odkurzacz :) 12.01.05, 12:43 witam, moj Bruno ma kolki i tez usokaja sie przy suszarce te muzyczki bardzo by nam pomogly bede wdzieczna za przeslanie na adres w.zielezny@plusnet.pl lub sympho@poczta.onet.pl DZIEKUJE! Odpowiedz Link Zgłoś
anold Re: wyslalam 17.01.05, 19:03 Czy ja tez mogłabym dostać te pliki z suszarką, nasz mały przy niczym innym nie zasypia a nasza suszarka jest juz na wyczerpaniu. Jeśli to nie sprawi kłopotu to prosze o przesłanie na adres ciapal1@wp.pl. Z góry bardzo bardzo dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiamarciniak Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 12.01.05, 15:59 ja też prosze o przesłanie "usypiaczy" na konto pawelmarc@poczta.onet.pl PS. Co prawda pracuje w energetyku ale nie mam ochoty dostawac od swojego zakładu super duzych rachunkow za prąd, a tez uzywam suszarki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Moge prosic? 13.01.05, 11:13 Na adres gazety...Dzieki,przynajmniej nie zepsuje odkurzacza i suszarki..Milego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
majm74 Krolisiu to jeszcze raz ja....... 13.01.05, 13:33 Przepraszam że znowu zawracam ci głowe ale nie moge otworzyć pliku z odgłosem suszarki. Czy mogłabyś mi go jeszcze raz przesłać, będę wdzięczna. Dziękuję z góry i pozdrawiam. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
krolisia nie ma problemu 13.01.05, 17:18 Nie zawracasz mi glowy!Pomagam wszystkim bo sama wiem jak to jest nie nie moc uspokoic dzieka.Ja juz sie mecze 11 miesiecy,moj maly wrzeszczy w nocy i od pol roku nawet te szumy nie pomagaja... Odpowiedz Link Zgłoś
bogada Re: nie ma problemu 17.01.05, 18:03 Bardzo proszę o te pliki ))) mój adres bogada@tlen.pl Niech suszarka trochę odpocznie...hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
amaterasu79 Re: nie ma problemu 17.01.05, 21:04 Ja też bardzo prosiłabym o "uspokajacze" na adres amaterasu@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krolisia do amaterasu79 19.01.05, 20:20 Masz przepelniona skrzynke i 2 e-maile do mnie wrocily(z odkurzaczem i z wodospadem).Mam nadzieje ze suszarka doszla.Jak pokasujesz troche rzeczy ze swojej skrzynki to wysle Ci jeszcze raz. Krolisia Odpowiedz Link Zgłoś
dadies Re: nie ma problemu 18.01.05, 12:41 Krolisiu, Błagam o te dzwięki, mój wentylator naśladujący suszarkę popsuł się i w nocy płacz...... Mój adres: jdt@neostrada.pl Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
krolisia jutro wam wysle 18.01.05, 13:59 Dzis mam problemy z outlookiem wiec sprobuje jutro wyslac odglosy wszystkim zaintersowanym. Krolisia Odpowiedz Link Zgłoś
aksa Re: jutro wam wysle 18.01.05, 16:04 To jak też dopisuję się do prośby aksa@gazeta.pl pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
agafia1 Re: wyslane 24.01.05, 18:04 również poproszę o przesłanie zestawu mp3 "muzyki"usypiającej na adres:abrociek@interia.pl.z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olang Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 19.01.05, 14:31 6 miesięcy: jakiś czas temu przestało działać.Wcześniej suszarka zawsze zdawała egzamin w sytuacjach kryzysowych.Teraz efekt odwrotny: suszarka zamiast usypiać stymuluje i rozwesela. Efekt więc jest sympatyczny, ale z usypianiem nie ma to nic wspólnego. Suszarka teraz to po prostu fajna zabawa, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
beata64 czy ja też mogę prosić? 19.01.05, 18:37 Moja dzidzia ma straszne bóle brzuszka, a dzięki temu wątkowi odkryłam doskonałe "lekarstwo". Mój adres to: beata64@gazeta.pl lub b.koniuszek@cfe.com.pl Z góry bardzo dziękuję, Beata Odpowiedz Link Zgłoś
esseana Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 24.01.05, 12:47 Przyznam się jak jakieś 2 tygodnie temu czytałam ten post wydawał mi się doś zabawny i zarazem dziwny jak można usypiać dziecko suszarką ale od kiedy mój 2 miesieczny synek zaczął nieustannie płakać, po nakarmieniu , masażach, naszeniu,kołysaniu, buajniu, śpiewaliśmy na zmaine z mężem, przypomniało mi się o souszarce i teraz w momentach kryzysowych synek uspokaja się po czym zasypia, trwa to 5,10 minut!!! Mam też prośbe czy mogę dostać pliki z odgłosami suszarki i wodospadu??? na adres esseana@poczta.fm z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 24.01.05, 15:03 my nagralismy naszej malej plytke - Greatest Hits of suszarka do wlosow - sprawdza sie super Odpowiedz Link Zgłoś
olang Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 24.01.05, 18:07 to jest naprawdę świetny pomysł z tą suszarką nagraną.Mówię to, bo wczoraj padła mi suszarka przy "suszeniu" małej. Jakiś drucik się przepalił. I koniec ! Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką DO OLANG 25.01.05, 10:02 nam tez padla suszarka i dlatego pomysl z plytka , w koncu nie zawsze mam mala w pokoju gdzie komputer - wiec plytka sie przydaje Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką DO OLANG 25.01.05, 10:10 podaj mailika to przesle ci nasze "hity" Odpowiedz Link Zgłoś
olang Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką DO OLAN 25.01.05, 15:34 olang@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Do mam które usypiają dzieci suszarką DO OLANG 25.01.05, 17:24 poszlo dla zainteresowanych suszareczka ewentualne zainteresowane mamusie prosze o kontakt na gazetowego maila - mamusiamartusi@gazeta.pl - to na wypadek, gdybym tu nie zagladala Odpowiedz Link Zgłoś
esseana Re:przesyłka dotarła 25.01.05, 11:47 Dziękujemy! esseana&Mikołaj 24.11.2004. Odpowiedz Link Zgłoś
sonnja1 I ja tez, ja tez poprosze... 25.01.05, 00:28 i z gory pieknie dziekuje edyta.bina@telia.com Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: I ja tez, ja tez poprosze..DO EDYTY ;) 25.01.05, 10:12 mam nadzieje ze suszara dotrze Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi I ja tez, ja tez poprosze..znow DO EDYTY ;) 25.01.05, 10:19 wrocila poczta, ze masz zapchana skrzynke - jak pokasujesz czesc i bedziesz nadal chciala suszarke odezwij sie Odpowiedz Link Zgłoś
sonnja1 Re: I ja tez, ja tez poprosze..znow DO EDYTY ;) 25.01.05, 11:58 Nie mialam duzo w skrzynce- moze plik jest za duzy i nie przechodzi? Jaka szkoda (((((((. Usunelam jednak troche, moze teraz sie uda, dziekuje raz jeszcze i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: I ja tez, ja tez poprosze..i znow DO EDYTY ;) 25.01.05, 12:55 sprobowalam jeszcze raz zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
sonnja1 Re: I ja tez, ja tez poprosze..i znow DO EDYTY ;) 25.01.05, 13:57 Nie ma ((( Dziekuje w kazdym razie za Twoje starania pozdrawiam ps. Maz mi podpowiada (bo ja jestem zielona w tych sprawach) : a moze plik nie byl spakowany? Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: do Karolisi 25.01.05, 10:09 czy moge rowniez prosic o wodospad i odkurzacz w zamian moge podeslac ci nasza suszarke - jesli myslisz ze moglaby ci sie jeszcze przydac inna na redaktor@5m.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krolisia Re: do Karolisi 25.01.05, 10:37 Ja nie potrzebuje bo moj synek juz z tego wyrosl.Ale zaraz przesle ci wodospad i odkurzacz. A tak na marginesie to jestem "Krolisia" a nie "Karolisia"!!! Krolisia Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: do KROLISI :) 25.01.05, 12:51 na poczatek bardzo bardzo przepraszam za pomylke i wielkie dzieki za pliczki Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa7 POMOCY 25.01.05, 18:48 dziewczyny!!!!!!!!!!! poratujcie!!!!!!!!!!! prześlijcie mi te pliki na adres ksantypa7@wp.pl bo juz nie mamy sily trzymac suszarki... ))) z góry dziękuję bardzo!!!! mama Mateusza Odpowiedz Link Zgłoś
bridi do KROLISI ! 26.01.05, 13:01 Jeżeli ma Pani jeszcze siłę ( po tylu wysłanych mailach) i czas, to proszę również o przesłanie odgłosów na adres ambrodzka@poczta.onet.pl Bede bardzo wdzięczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamab26 Re: do Karolisi 25.01.05, 20:59 ja też proszę o przesłanie tych plików na adres mada2005@poczta.onet.pl i z góry pięknie dziękuję!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krolisia do mamab26 26.01.05, 22:11 Wrocily mi maile ktore do Ciebie wyslalam z dopiskiem ze masz za mala skrzynke.Jak poskasujesz to daj znac,wysle jeszcze raz. Krolisia Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia74 Re: do Karolisi 27.03.05, 23:39 Będę ogromnie wdzięczna za przesłanie plików z "muzyką uspokajajacą"suszarki i oceanu"na adres:martace@wp.pl do prosby dołaczam życzenia wesołych Świąt,jajeczka wielkanocnego smacznego i wiele optymizmu wiosennego.Marta Odpowiedz Link Zgłoś
witka55 Re: do Karolisi 28.03.05, 12:37 Bardzo proszę również o pliki z dźwiękami. Z góry dziękuję. witka55@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moonikaa77 Re: do Karolisi 28.03.05, 14:35 Bardzo bym prosiła o przesłanie tych odgłosów na mail-a (moonikaa77@gazeta.pl) może u mnie zadziałają, choć ja korzystam z kołysanek J. Steczkowskiej, które moja córka bardzo lubi. Mogę polecić. Pozdrawiam i dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
1kajetan Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 28.03.05, 16:09 Witam, mam ogromną prośbę o przesłanie mi a w zasadzie naszemu płaczliwemu Kajtkowi tych ulubionych dla niego dzwięków-nasza suszarka już wysiada więc bardzo prosimy bo to jedyna ostatnio metoda na uspokojenie maluszka. Nasz e-mail; ewa.malicka@op.pl Pozdrawiam AGA Odpowiedz Link Zgłoś
eda79 Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 28.03.05, 19:23 jezeli jest taka mozliwosc to bardzo bym prosiła o przesłanie mi plików dla dzidzi bo ma bole brzuszka i nie chce spac. moj email:eda79@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aka772 Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 29.03.05, 12:07 i my pieknie poprosimy na adres: menderscy@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marti15 Re: Do mam które usypiają dzieci suszarką 29.03.05, 16:00 czy ja też mogłabym prosić o te plik na mbd@aster.pl bardzo dziękuję Marta Odpowiedz Link Zgłoś
hanka13 Re: do Krolisi 30.03.05, 10:01 Witaj, wiem ze to na pewno klopotliwe, tyle razy wysylac, ale czy ja tez moge p[rosic Cie o te pliki? MOj synek nie umie zasypiac w ciszy... dziekuje bardzo i pozdrawiam, hanka Odpowiedz Link Zgłoś