kowbojka 04.12.04, 10:33 ...bo zapomniałam oglądnąć... Czy było coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiiik25 Re: O czym była dzisiajsza "Zaklinaczka.."? 04.12.04, 10:40 bylo nie zapominac ogladalam-nie powiem-zgadnij dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
kowbojka Re: O czym była dzisiajsza "Zaklinaczka.."? 04.12.04, 11:40 O... dzieki za info. To milo z Twojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
magan5 Re: O czym była dzisiajsza "Zaklinaczka.."? 04.12.04, 12:00 o dziewczynie 21-letniej z przenoszoną prawie 2 tyg. ciązą..tradycyjnie Traycy uczyła ją karmic i wciskała tę żółta butlę ..moim zdaniem nic nie straciłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
bozena771 Re: O czym była dzisiajsza "Zaklinaczka.."? 04.12.04, 12:00 Oto streszczenie: Tym razem Tracy Hogg pomaga przyszłej matce. 21-letnia studentka Leanne O'Condell jest w zaawansowanej ciąży. Jej mąż Andrew odbywa służbę wojskową za granicą i jest daleko od domu. Nie może zająć się ciężarną żoną i nie będzie obecny przy porodzie. Tracy przygotowuje Leanne do nowej roli. Wprowadza w tajniki karmienia piersią i upewnia się czy mieszkanie jest odpowiednio przygotowane na przyjęcie dziecka. Ekipa filmowa towarzyszy Leanne w czasie porodu i podczas pierwszych dni po powrocie do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Dzieki dziewuszki!!! n/txt 04.12.04, 14:23 edzio=kowbojka???? chyba sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas nie... 04.12.04, 14:45 Mialam zalozyc ten sam watek. I czekalam na wypowiedzi innych mam. Odpowiedz Link Zgłoś
lightlove Re: O czym była dzisiajsza "Zaklinaczka.."? 04.12.04, 14:42 czy ktoras z was wie cos wiecej o tej butelce heldermana ( jakos tak)? gdzie taka mozna dostac? sa jakies "podobne " ? Odpowiedz Link Zgłoś
zelda34 butelka Habermana 04.12.04, 15:32 Butelka Habermana jest produktem Medeli, musisz poszukac tam gdzie sprzedaja Medele. Mozna tez o niej przeczytac na stronie polskiego importera - INTERTOM czy cos takiego. Ona jest niby dla dzieci z rozszczepionym podniebieniem, ale jak widac ma tez inne zastosowania. My korzystamy z "podobnej" butelki, tez Medeli, z koncowka jakby w ksztalcie lyzeczki, bo ta podobno nie zakloca techniki ssania piersi. Ale maz karmil malego dopiero dwa razy, wiec nie moge narazie chwalic sie wielkimi sukcesami. O tej naszej tez mozna poczytac w internecie, w wersji oryginalnej nazywa sie Advanced Cup Feeder (butelka Habermana to Haberman Feeder). Pozdr Zelda Odpowiedz Link Zgłoś
maya13 Re: butelka Habermana 04.12.04, 17:44 Dziewczyny, gdzie Wy tą zaklinaczkę oglądacie????? Pewnie nie błysnęłam tutaj spostrzegawczością, ale od dłuższego czasu pojawiają się wątki z zaklinaczką a ja nie mam pojęcia gdzie ją ogladacie??? Z góry dziękuje za oswiecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kowbojka O.. dzieki 04.12.04, 18:18 Dzieki za odpowiedz. Mam jeszcze pytanie: czy Trecy podala cos ciekawego? Czy warto szukac po ludziach nagrania? Bo urzadzenie miszkanka na przyjscie dziecka nie jest chyba bardzo trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: O.. dzieki 04.12.04, 18:22 czy nie umiesz podjac sama decyzji jak urzadzic mieszkanie? muszisz "slepo" podazac za wskazowkami tv? boze ze sa tacy ludzie, ktorzy nie maja wlasnych pomyslow Odpowiedz Link Zgłoś
ja_sylwia Re: O.. dzieki 04.12.04, 20:19 chyba nie zrozumiałaś wypowiedzi kowbojki kobieto...i chyba z jakiegoś powodu na siłę próbujesz się doczepić Odpowiedz Link Zgłoś