olang 22.12.04, 11:04 moja córeczka ma 5 mies, przesypiała noce już od dawna, sama też zasypiała. Teraz od niedawna nie tylko ma problemy z zasypianiem, ale zaczeła się też budzić w nocy na karmienie.Skąd ta zmiana, czy to ząbki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkz3 Re: Już przesypiała noce - co się stało? :(( 22.12.04, 11:17 Moja mala tez dzis wstala na jedzenie w nocy choc od kilku tygodni tego nie robila, mysle ze to ząbki, stala sie marudna, slabo zasypia , mniej je. Robilam podstawowe badania - wszystko jest ok i lekarz stwierdzil ze to maga ząbki dawac sie we znaki - podobno idą na dole ale ja nic nie widze. A może ją za mało nakarmilam na noc?? Niewiem, na szczescie szybko zasnela po porcji mleczka z kaszką. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Już przesypiała noce - co się stało? :(( 22.12.04, 11:37 U nas dokładnie to samo było, Igor przesypiał całe noce a tu nagle ni z gruszki ni z pietruszki gdy skończył 5,5 miesiąca zbuntował się i budzil sie po kilka razy w ciągu nocy i płakał... Trwalo to 2 miesiace az dotarlam do ksiązki 'Każde dziecko może samo spać' i zastosowałam tamtejsza metode (z modyfikacjami) i Igor śpi całe noce od 20 do 7 juz przeszło dwa miesiace... Odpowiedz Link Zgłoś
olang Re: do mamaigora1 22.12.04, 11:53 A jak dotrzeć do tej książeczki? Czy to sa metody podobne do "Uśnij wreszcie ?"Jak myślisz jakie moga być powody takiej zmiany? Dodam,że trochę się martwię, bo od marca idę do pracy i chcialabym,żeby mała znowu normalnie spała Odpowiedz Link Zgłoś