Dodaj do ulubionych

wiaderko do kąpieli

16.01.05, 00:12
witam! mam taką sprawę... moja córcia zaczyna już siedzieć w czasie kąpieli, ma 4,5 m-ca i jest srasznie ruchliwa w związku z czym kąpiel staje się coraz trudniejsza. Ale slyszalam że są takie wiaderka do kąpieli niemowląt, które są bezpieczne i tak skonstulowane,że dziecku jest w nim wygodnie i bezpiecznie.Problem w tym że nie wiem skąd je wziąć?Czy może slyszalyście o czymś takim?a może widzialyście albo macie?gdzie można je kupić? czekam na opinię. Pozdrawiam smile))
Obserwuj wątek
    • karkaz Re: wiaderko do kąpieli 16.01.05, 09:56
      Hej! Wklejam ci link, bo już było o wiaderku.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=19144486&a=19158497
      • karkaz Re: wiaderko do kąpieli 16.01.05, 09:58
        A kupić można w Fundacji Rodzić Po Ludzku(znajdziesz ich stronę w internecie).
        Podobno też sprzedają w Warszawie w Galerii Ursynów- nie sprawdzałam, ale jak
        chcesz to spojrzę. Daj znać czy mogę ci jeszcze jakoś pomóc.
        Całuski.
        • aga_qan Re: wiaderko do kąpieli 16.01.05, 20:37
          ja widzialam takie w zwyklym sklepie z artykulami dla dzieci,ale wydaje mi sie
          ze to raczej dla noworodkow. Moja mala ma foczke do kapieli i uwlebia w niej
          siedziec, choc sama jeszcze nie siedzi. Jak sie juz nauczy to kupie jej takie
          krzeselko na przyssawki z barierka, ktore bezpiecznie utrzymuje dziecko w
          pozycji siedzacej w duzej wannie
          • bonid Re: wiaderko do kąpieli 17.01.05, 00:52
            ja niestety mam kabinę i nie mam wanny sad( takj że to krzeselko odpada a na foczce kąpala się od początku i teraz to tylko ulatwia jej podnoszenie się i siadanie, wierci się przy tym tak bardzo że zjeżdża z niej. Tak że nie mam wyboru smile)
        • bonid Re: wiaderko do kąpieli 17.01.05, 01:01
          baaaaardzo wielkie dzięki smile) znalazlam kubelek na jednej ze stron internetowych i już zamówilam smile))
    • mamaigora1 Re: wiaderko do kąpieli 17.01.05, 09:41
      Bonid,
      a ile wazy Twoje maleństwo - tez chciałabym kupic taki kubełek, ale nie wiem
      czy nie jest juz za póxno (wagowo oczywiście).
      • bonid Re: wiaderko do kąpieli 19.01.05, 23:26
        moja mala skończy 25 stycznia 5 miesięcy, waży (tylko) 5500 gram ale znajomi kupili swojej malej takie wiaderko bo ona w kąpieli chce ciągle stać a ma już10 miesięcy i waży ok.9 kg smile)
        • afryka11 Re: wiaderko do kąpieli 20.01.05, 17:09
          ile kosztuje takie wiaderko?
          • bonid Re: wiaderko do kąpieli 26.01.05, 16:17
            na stronach w internecie jak szukałam to są w cenie od 80 do 90 zł-strasznie
            dużo jak na kawałek plastiku smile)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka