mirek_hmm 27.01.05, 13:22 Witam ciepło Mam pytanie , czy to normalne ze nasza 3 miesieczna córeczka spi tylko ok 1 godz dziennie , noc przesypia ładnie od 10 do 5 rano bez przerwy na karmienie Ale w dzień cały czas aktywna .... Pozdrawiam Mirek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_debiutantka Re: Mała bardzo mało śpi 27.01.05, 13:29 jeśli jest aktywna, w miarę niemarudna i nie płacze więcej niż zwykle, to macie pecha - mała potrzebuje mało snu najlepiej spytać lekarza. możecie też zsumować chwile, kidey mała ma zamknięte oczy - takie bobasy potrafią ucinać sobie pięciominutowe drzemki regeneracyjne Odpowiedz Link Zgłoś
asientos Re: Mała bardzo mało śpi 27.01.05, 13:59 Moja tak samo. Cała noc przespana i tyle co na spacerze + pół godziny, jak nie idę na spacer to nie śpi. Jest zdrowa i wesoła. Pozdrawiam, Asia Odpowiedz Link Zgłoś
macinino Re: Mała bardzo mało śpi 27.01.05, 16:55 U mnie jest to samo. Marysia spi tylko na spacerze i moze jakies 20 min. w ciagu dnia. W nocy budzi sie 2 razy na karmienie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś