aganiok13 01.04.05, 14:33 Dziewczyny, macie swoje typy sprawdzonych akcesoriów typu obcinacze do paznokci, gruszki do nosa, szczoteczki do włosów. Wiem, że duża grupa Mam narzekała np. na akcesoria Canpolu; a jeśli nie Canpol, to co ..? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniazm Re: Akcesoria 01.04.05, 21:21 ja tam na Canpol nie narzekam. nożczki używam od urodzenia małego i jest ok. ponoć trzeba obcinać paznokietki widząc wnętrze dłoni, tak jakby od tyłu... ale ja tak nie potrafię i obcinam widząc grzbiet dłoni. i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
pulpcik Re: Akcesoria 02.04.05, 14:39 nozyczki mam Canpolu - sa OK, gruszki nie mam - po co?, a szczotke Baby Ono - tez OK. Odpowiedz Link Zgłoś
pynian Re: Akcesoria 05.04.05, 15:23 ja też nie narzekam na canpol. Nozyczki służą mi już 10 mies., gruszke mam, ale używałam tylko dwa razy, bo nie było potrzeby. Nie miałam problemu z nią . Najbardziej zadowolona jestem z podgrzewacza, bo mam porównianie z Aventem. Canpol uniwersalny do szerokich butelek jest szybszy, tzn. szybciej podgrzewa. Ostatnio używałam też kosmetyków Canpol z Kubusiem Puchatkiem: oliwkę, nawilżający płyn do kąpieli i puder. Są ok.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: Akcesoria 05.04.05, 20:30 zamiast "bezpiecznych" nożyczek które są do d..py, używamy zwykłego obcinacza dla dorosłych. szczotka do włosków, dorosła z miękkiego włosia. gruszka do nosa też sie nie sprawdziła, używamy bardzo delikatnie patyczków. Odpowiedz Link Zgłoś